Една зодия в плен на любовта, друга – на настроенията

Земен знак поема по нов път

Една зодия в плен на любовта, друга – на настроенията | StandartNews.com

Днес е емоционален ден за зодиите. Всичко ще е подвластно на страсти и настроения, особено за един воден знак. Земна зодия обаче ще поеме по нов път. Чака я смяна на работата, а за необвързаните – нова любов.

Какво още вещаят звездите за днес, 18 май 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Не поемайте рискове! Анализирайте личните си представи и очаквания, особено в любовта и партньорските отношения! Отидете на църква и се помолете за здраве! Болестите, започнали през този ден, са много опасни. Те са свързани с духовното ви развитие.

ТЕЛЕЦ - Интуицията ви работи безотказно. Звездите ви дават шанс да се справите с проблемите, които не търпят отлагане. Безработните има вероятност да си намерят работа, а самотните – нова любов. Няма да усетите как до края на деня ще ви завладее купонджийското настроение.

БЛИЗНАЦИ - Неуверени сте и трудно ще се справите с поставените ви задачи. Изчистете си ума от представи, които вероятно са погрешни! Интуицията ви работи силно, анализирайте я и се  уповавайте повече на себе си! Ако имате съмнения за вероятността на любимия, не му казвайте!

РАК - Може да ви занимават с подробности, които са ви досадни. Обърнете им внимание обаче, за да си спестите бъдещи разочарования! Опитайте се да си изпълните ангажиментите, но не се товарете с нови, защото енергията ви не е безкрайна! Нуждаете се от почивка.

ЛЪВ - Можете да приключите някои начинания, както и да се впуснете в нови сфери на действие. Бъдете постоянни в целите, независимо дали нещата се нареждат както на вас ви се иска! Навярно ще получите хубави преживявания, но не бързайте да отговаряте, обмислете ги!

ДЕВА - Бъдете внимателни при преговори и при подписване на договори! Емоционални сте и може да прибързате, а това може да се окаже огромна грешка. Внимавайте с флирта! Склонни сте да идеализирате хората, които не познавате, а това може да ви донесе разочарования.

ВЕЗНИ - Насочете вниманието си в конкретни и краткосрочни цели! Бъдете последователни в действията си! За да постигнете успех, е важно да останете уверени в собствените си сили и решения. Този ден е чудесен за усвояване на знания, за преговори и за любов. Покажете чувствата си!

СКОРПИОН - Доверете се на интуицията си и на чувство за самосъхранение! Така ще можете да вземете най-доброто решение за себе си. Не се притеснявайте за околните! Ще ви се отрази добре, ако носите в този ден син кварц. Този минерал допринася да сте по-прозорливи и да имате ясна мисъл.

СТРЕЛЕЦ - Вашата неотстъпчивост може да ви навреди. Бъдете гъвкави, а към близките си проявете разбиране и толерантност! Вашата сексуалност ще предопределя в голяма степен избора ви.  Възможни са проблеми с жлъчката. Пийте повече течности!

КОЗИРОГ - Могат да възникнат неприятности заради недоразумения или поради независещи от вас причини. Това ще ви помогне обаче да промените плановете си. Възможно е да проявите инат, но това няма да е във ваша полза. Потърсете помощ, ако не можете да се справите сами!

ВОДОЛЕЙ - Не бъдете максималисти! Не можете да се справите с всичко сами. Ще спечелите, ако се заемете първо с тези задачи, които не търпят отлагане. Доверявайте се на факти, но не бъдете предубедени! Сега е моментът да сложите край на конфликтите с вашите роднини или приятели.

РИБИ - Възможни са чести смени на настроения и нестабилност в чувствата. Опитайте се обаче да си изпълните ангажиментите! Желателно е да не споделяте своите проблеми с колегите. Избягвайте споровете и у дома! Носете дрехи в лилаво! Това спомага да изявите духовните си стремежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай