Една зодия се къпе в пари. Други две да не пипат бизнес

Какво вещаят звездите днес – вижте дневния си хороскоп

Една зодия се къпе в пари. Други две да не пипат бизнес | StandartNews.com

Парите определят живота на зодиите днес. Една от тях ще се къпе в пари и всичко във финансовите й сделки ще върви по вода. Други две обаче трябва да стоят настрана от бизнес сделки, защото могат да се провалят.

Какво вещаят звездите днес – вижте дневния си хороскоп, представен от „Марица”.

ОВЕН - Опитайте се да не бързате днес. Първата половина на деня няма да е подходяща за сериозен бизнес или важни срещи. Не е нужно да се захващате с нещо ново. Завършете това, което сте започнали. Така ще избегнете суетенето и объркването. Вероятни са добри новини.

ТЕЛЕЦ - Днес е по-добре да действате сами. Малко вероятно е другите да могат да оценят идеите ви или да ви помогнат в изпълнението на задачите. Не са изключени и разногласия. Ще успеете да запазите самообладание и да избегнете дълги спорове, но все пак са възможни напрегнати моменти.

БЛИЗНАЦИ - Съсредоточете се върху решаването на финансови въпроси. Тук ще имате късмет. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, както изгодни сделки и покупки. Ще се ориентирате какво трябва да направите, за да се изкачите по кариерната стълбица в близко бъдеще.

РАК - За сериозни разговори и важни срещи е подходяща първата половина на деня. По това време ще ви е лесно да бъдете убедителни и да отстоявате позициите си. Ще бъде възможно да се договорите за съвместни действия дори с опонентите си. Бъдете внимателни с парите.

ЛЪВ - Запазването на спокойствие днес няма да е лесно. Хората около вас ще се опитват да се намесват в делата ви по-често от обикновено, да ви разсейват с празни приказки и съвети. Ще се справите с решаването на трудни задачи и ще постигнете много, ако запазите самообладание и действате сами.

ДЕВА - Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план. Най-вероятно някои от задачите ще трябва да бъдат отложени. Ще се открият нови възможности и трябва да опитате да се възползвате от тях. Благодарение на тях много от вас ще могат да постигнат професионален успех.

ВЕЗНИ - Денят ще бъде натоварен, но ще успеете да решите проблеми и да намерите отговори на сложни въпроси. Знанията и уменията придобити преди време, ще ви бъдат полезни. Всичко, което постигнете днес ще бъде оценено, така че бъдете смели в действията си. Парични постъпления ще ви зиненадат приятно.

СКОРПИОН - Денят ще бъде напрегнат, едва ли ще успеете да избегнете изнервящите моменти. Най-вероятно ще трябва да решавате няколко въпроса наведнъж и да се занимавате не само със собствените си, но и с чуждите дела. Въпреки всички трудности ще успеете да запазите хладнокръвие.

СТРЕЛЕЦ - Ще бъде полезно поне за малко да си починете от обичайните дела, за да се заемете с нещо ново. Денят едва ли ще бъде белязан от големи успехи, но ще ви даде поводи за радост. Ще имате възможност да се срещнете със стари приятели. Комуникацията с тях не само ще ви зарадва, но и ще ви бъде полезна.

КОЗИРОГ - Струва си сериозно да се подготвите за всякакви срещи и преговори, насрочени за този ден. Не разчитайте на способността си да импровизирате и бързо да намирате правилните думи. Днес е по-добре да обмислите своите аргументи предварително. С този подход ще имате шанс да убедите дори скептиците.

ВОДОЛЕЙ - Денят е подходящ за среща с хора, на които бихте искали да харесате. Днес ще бъде направите най-доброто впечатление. Няма значение дали разговорът ще бъде за работа, хобита или някакви лични въпроси. Във всеки случай ще се разберете и бързо ще се споразумеете за съвместни действия.

РИБИ - Днес не се разпилявайте с много задачи. Първата половина на деня е подходяща за приключване на започнатите по-рано дела, както и за разрешаване на въпроси, свързани с документи, които изискват контакт с държавни организации. Втората половина може да отделите за себе си и да се поглезите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай