Една зодия с голям успех в бизнеса. Друга – да не вярва на сънища

Трудна седмица започва за зодиите

Една зодия с голям успех в бизнеса. Друга – да не вярва на сънища | StandartNews.com

Трудна седмица започва за зодиите. Повече от тях ще се сблъскат с трудности и ще ги преодолеят. Само една от тях няма да се справи, защото е безкрайно уморена. Тя трябва да почива активно, за да натрупа нови сили. Голям успех в бизнеса чака друг от знаците. Трети ще се влюби. Какво още вещаят звездите за днес, 11 септември 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Не позволявайте на страстите си да ви водят! Ако се чувствате жертва на нещо или някого,  потърсете мотивите в себе си! Може да ви споделят нещо, което няма да ви хареса, но не бързайте с изводите! В любовта обаче ви очакват приятни изненади.

ТЕЛЕЦ - Преценете добре силите си! Не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните! Ако отсрещната страна ви разбира, може да преговаряте. Не се хабете обаче в излишно многословие! Може да приключите със стари връзки или да срещнете някого от миналото и пак да се влюбите.

БЛИЗНАЦИ - Не се занимавайте с рисковани неща, можете сериозно да пострадате! В този ден може да преговаряте и да постигнете желаните резултати. Обърнете внимание на здравословното си състояние, защото болестите, започнали този ден, са опасни и продължителни!

РАК - Изпълнявайте съвестно задълженията си, но ако началниците ви упрекнат, не е нужно да реагирате! Може да надцените физическата си сила, което ще се отрази неблагоприятно на здравето ви. У дома обаче ви чакат забавления и приятни емоции. Сънищата в този ден са лъжовни.

ЛЪВ - Имате сили да се справите във всяка ситуация. Не ги пилейте в спорове с неразумни хора! Не настоявайте за подкрепа, ако не получавате разбиране! Нужно е да се концентрирате и да преодолеете ограниченията на средата. Може да купите това, за което сте си мечтали.

ДЕВА - В този ден ще ви е трудно да изпълните задачите, които са ви поставили. Чувствате се уморени. Ако е възможно, почивайте или не се захващайте с важни дела! Не е добра идея да спортувате днес, физическите натоварвания няма да ви се отразят добре. Пазете се от травми!

ВЕЗНИ - Трудно ще ви е контролирате своите мисли днес и да се концентрирате. Ще чувствате несигурност както на работното място, така и когато сте сред хората, които обичате. Не се притеснявайте, защото това бързо ще отмине! Доверете се на интуицията си!

СКОРПИОН - За вас това е ден на илюзии и на големи промени, свързан с насилие и с разрушаване на старото. Склонни сте към авантюри и конфликти. Може обаче да разчитате на помощ от приятели и близки, както и на подкрепа от любимия човек. Сексуалната енергия сега разстройва здравето.

СТРЕЛЕЦ - Може да помислите как да увеличите доходите си, но не си поставяйте големи цели за днес, защото едва ли ще ги изпълните! Добре е днес да не се влияете от мнението на околните и да разчитате само на своите знания, умения и сили. Бъдете внимателни към здравето си! Уязвим е гръбначният стълб.

КОЗИРОГ - Не се поддавайте на провокации! Ако възникне конфликт, не се опитвайте да го разрешавате с груба сила, за да не пострадате! Не започвайте нищо ново! Може да завършите това, което сте започнали. Носете планински кристал! Той преобразува, изчиства енергията.

ВОДОЛЕЙ - Не пестете усилията си! Може да постигнете значителен успех в бизнеса или да преговаряте за по-добри условия за труд, за по-висока заплата. Ще бъде полезно лечение с хомеопатични методи. Добре е да се помолите и да опушите стаите в дома си с тамян.

РИБИ - Не прекалявайте с изискванията към партньори или към подчинените си и не прехвърляйте задълженията си към някой друг! Едва ли някой ще може да се справи по-добре от вас.  Опасно е, ако в този ден се поддадете на гнева си. Напръскайте стаите в дома си със светена вода!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай