Една зодия печели пари, друга се бори с емоциите си

Едни приключват нещо старо, други поставят ново начало

Една зодия печели пари, друга се бори с емоциите си | StandartNews.com

Пъстър ден очаква зодиите на Велика събота. Едни приключват със старото, други поставят ново начало. Най-щастливи ще са представителите на огнен знак, които неочаквано ще получат пари. В същото време две други зодии ще се борят с емоциите. Не ги ли овладеят, последствията може да са фатални – за любовта или за работата им.

Какво още вещаят звездите на Велика събота, вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Меркурий превръща общуването ви в забавление. Разговорите ще са приятни и с лекота ще постигате целите си. В този ден може да срещнете любовта или късметът да ви се усмихне. Може да спечелите добри пари, но внимавайте с хазарта!

ТЕЛЕЦ - Времето е подходящо за приключване на старото. Сега е моментът да въведете ред, но е нужно да анализирате грешките от миналото и да продължите напред, освободени от угризенията на съвестта. Денят е добър за търсене на изгубени хора, вещи, животни.

БЛИЗНАЦИ - Денят е добър за получаване на космическа енергия, за лечение, за пророчества, за телепатия, за спорт и за работа със словото. Връзките, започнали на този ден, са стабилни. Няма да изгубите вярата един в друг и очите ви ще се пълнят с любов.

РАК - Може да започнете деня с автогенен тренинг. На фона на нежна музика си представете как всички ваши мускули се отпускат и си повтаряйте „Спокоен съм, защото целите ми се реализират“. Не се страхувайте да вземате важни решения! Времето е благоприятно и за пътуване, и за пазаруване.

ЛЪВ -  Фразата „Не си скубете косите, плешивостта няма да ви помогне“ сигурно ви е до болка позната, но ако в този ден се поддадете на гнева и обидите любимия човек, може и да „оплешивеете“. По-добре мълчете, отколкото после да съжалявате! Внимавайте с алкохола!

ДЕВА - Желателно е днес да не предприемате рисковани действия, да не пазарувате и да не се занимавате с важни неща. Вероятно ще сте доста разсеяни и изнервени. Срещите със стари приятели ще ви се отразят чудесно. Забавлявайте се и оставете проблемите в миналото!

ВЕЗНИ - Използвайте опита си, но обърнете внимание и на чувствата! Изяснете си целите и ако сте готови да се обвържете, поговорете с любимия човек! Ако предложите брак, вероятно ще получите отговора, който очаквате. Проявете търпение, ако обаче той или тя има нужда от време!

СКОРПИОН - Денят е добър и за флирт, и за бизнес. Не се отказвайте от плановете си, дори да изглеждат авантюристични. Може да се помирите с роднини, да се споразумеете след трудни преговори за имот или за проблем, заради който са се влошили отношенията ви.

СТРЕЛЕЦ - Пълни сте с енергия и желание за велики дела. Всичко се развива във ваша полза. Ако е възможно, прекарайте втората половина от деня, релаксирайки извън града! Трябва обаче да се обърне внимание на бронхите, плазмата и горните дихателни органи.

КОЗИРОГ - Трудно ще постоянствате през този ден. Вероятността да сгафите е голяма. Чувствителността ви се губи. Бъдете търпеливи и избягвайте конфликтите! Не мълчете, но и говорете само важни и ясни неща! Възможни са главоболие и проблеми с бъбреците.

ВОДОЛЕЙ - Ако отдавна сте искали да промените нещо в живота си, направете го сега, времето е подходящо! Желателно е да носите тоалети със светло син цвят и да разчитате повече на интуицията си. Възможни са тревоги или напрежение с близки хора.

РИБИ - Вероятно ще получите неочаквана оферта, която ще е толкова примамлива, че ще ви е трудно да я отхвърлите. Може да започнете сътрудничество с влиятелни хора и да се отворят нови хоризонти за вас. Желателно е днес да носите лунен камък. Той успокоява емоциите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай