Една зодия пази мълчание, друга се хвърля в луди дела

Важни промени в работата и в любовта

Една зодия пази мълчание, друга се хвърля в луди дела | StandartNews.com

Днес е важен ден за зодиите. За повечето от тях предстоят важни промени в работата и в любовта. Земен знак ще има нов източник на доходи, въздушен – трябва да се пази от емоциите си.

Една зодия обаче трябва много да внимава какво говори. За нея е по-добре да пази мълчание. Друга не бива да изневерява на огнения си чар и за нея е ден за луди дела.

Какво още вещаят звездите за днес, 3 февруари 2023 г., вижде дневния си  хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - Времето е добро за нови начинания, за общуване и разширяване на контактите. Денят е подходящ и за организиране на екскурзия, и за записване на езиков или курс за придобиване на нова квалификация. На самотниците ще им потръгне, ако не са загубили чувството си за хумор. 

ТЕЛЕЦ - Чакате звездния миг, за да материализирате идеите си? Е, това може да стане днес. Време е за резултати. Постигнатото ще ви даде надежда, ще ви повдигне и самочувствието. Може да смените работното си място или да си намерите нов източник на доходи.

БЛИЗНАЦИ - Възможни са емоционални изблици, породени от житейски неуредици. В каквато и ситуация да попаднете, не забравяйте, че можете да се справите, ако сте спокойни! Може да започнете да учите чужд език. Зарадвайте любимия, не пестете комплиментите и милувките!

РАК - Възможностите се разкриват пред вас, стига да ги желаете. Обърнете внимание на предложенията, които получавате, обмислете ги и не отлагайте дълго отговора! Не пренебрегвайте желанията на любимия човек! Погрижете се за външния си вид, за да не се загуби страстта!

ЛЪВ - Можете да приключите със стари или натоварващи ви ангажименти. Преценете си силите и възможностите! Избягвайте да употребявате мъртва храна! Желателно е на трапезата ви днес да има повече свежи плодове и зеленчуци, мляко, извара и мед.

ДЕВА - Опитайте се да запазите спокойствието си и не се съмнявайте в успеха си! Любовта ще ви окриля. Ще се чувствате сигурни с хората, които обичате. Носете дрехи в светли цветове! Светлозеленото балансира емоциите, а сребристото прояснява мисълта и ви вдъхва смелост.

ВЕЗНИ - Колегите ще ви изненадат с хубави новини. Потокът от информация, която трябва да проверите и подредите, ще е приятно занимание за вас. Ще ви се удава с лекота да преговаряте, да защитавате идеите и правата си. Не отказвайте срещи и милувки!

СКОРПИОН - В този ден мълчанието е ценно. Слушайте повече, говорете по-малко и не отлагайте изпълнението на това, което сте намислили! Дамите, които са склонни към депресия, да внимават с храната! Апетитът им ще е свързан не толкова с физическите потребности. Не яжте от яд!

СТРЕЛЕЦ - Доста луди неща може да направите днес. Рискът, който поемате обаче, ще бъде оправдан. Този ден не е за спокойните представители на този знак. Сутринта може да ви вдигнат нервите в службата, но бързо ще ви мине и до края на деня ще си намерите повод да се съберете с приятели и да ги почерпите.

КОЗИРОГ - Творческа криза ви е обзела. Спокойно изчакайте да си отиде, за да може вдъхновени да се захванете отново с нещата, които ви носят удовлетворение! Желанието ви за близост с тези, към които имате чувства, вероятно няма да е споделено, но не се отчайвайте! Има дни, в които не върви.

ВОДОЛЕЙ - Денят е чудесен за обучение и за изобретения. Това е време за разширяване на кръгозора. Благоприятното влияние на Меркурий и Венера ще е една от причините общуването да е приятно и желано, особено с представителите на противоположния пол. Ще ви върви и в любовта.

РИБИ - Налага се да пестите силите си, тъй като в този ден може да ви е трудно да помирите душата и тялото. Неща, които преди сте правели с лекота, сега ще ви е трудно да извършите. Ще ви липсва сръчност. Ръцете и краката ви сякаш няма да ви слушат. Бъдете по-пасивни!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай