Една зодия да започне спешно диета, друга – да забрави за изневярата

Ден на обрати очаква зодиите

Една зодия да започне спешно диета, друга – да забрави за изневярата | StandartNews.com

Ден на обрати очаква зодиите. Една от тях спешно трябва да мине на диета. Друга трябва да се съсредоточи върху срещите си до обяд. Някои от тях ще донесат ново начало.

Трета ще впечатли всички с уменията си и ще получи подкрепа от своите началници. Какво още вещаят звездите за днес, 22 август 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Това е денят, в който може да блеснете със знанията и уменията си. Възможно е да намерите ново поприще за изява. Задачите си ще изпълнявате с лекота. Много от дамите ще получат и подкрепа от своите началници. Възможни са болки в корема, свързани с язви или гастрити.

ТЕЛЕЦ - Спазвайте правилата и не се поддавайте на внушения! Платон е казал, че добрите хора не се нуждаят от закони, за да се държат правилно, а лошите винаги ще намерят как да ги заобиколят. Днес обаче трябва да сте от добрите, защото грешките се заплащат скъпо.

БЛИЗНАЦИ - Затрупани сте от работа, не приемайте нови ангажименти и не предприемайте пътуване, защото ще ви натовари допълнително! Опитайте се да изчистите всички задължения, които имате! Препоръчва се диета или гладуване за очистване на червата.

РАК - Не обръщайте внимание на сплетните на вашето работно място! Не поемайте необмислени рискове! Ако проявите лекомислие и изпразните портфейла, ще се наложи през следващите дни да стягате колана. Може да получите неприлично предложение, но не си и помисляйте за изневяра!

ЛЪВ - Не поемайте нови ангажименти и отложете натоварващите разговори! Нараства опасността да се поддадете на чуждо влияние. Отстоявайте свободната си воля и се пазете от измамници, лицемери, от хора, които искат да ви обсебят, да ви прелъстят! Не правете компромиси с принципите си!

ДЕВА - Изпълнени сте с надежда, имате интересни идеи, а предизвикателствата ви забавляват. Не си губете времето с догадки! Ако нещо не разбирате, питайте, но в случай, че събеседникът ви не желае да споделя, не го притискайте! Когато реши, сам ще ви отговори на въпросите.

ВЕЗНИ - Може да постигнете целта си на работното си място, но само ако сте спокойни и отдадени на стремежа да покажете най-доброто от себе си. Слушайте мненията на своите колеги и партньори, а за решителни действия изчакайте благоприятния момент!

СКОРПИОН - Запознанствата може да ви донесат много приятни емоции, но не бива да залагате големи надежди, защото връзки, възникнали в ден като този, не са продължителни. Може да се забавлявате, но не загърбвайте служебните си задължения! Добре е да започнете диета.

СТРЕЛЕЦ - Този ден е добър за начало на нови и важни дела. Не жалете сили и ако се наложи да защитите своите идеи, не се отказвайте! Сутринта ще сте доста раздразнителни. Контролирайте емоциите, защото това може да повлияе негативно на отношенията ви с околните!

КОЗИРОГ - В този ден настроенията ви са доста променливи. Съзнанието ви е обсебено от лични проблеми. Стегнете се, защото работата не търпи отлагане! Бъдете отговорни! Внимавайте да не обидите близките си с необмислени думи! Носете аметист! Това е универсален чистач на негативното.

ВОДОЛЕЙ - Предстоят ви вълнуващи срещи. Разчитайте на интуицията и на късмета! През този ден няма да ви изневерят. Може да срещнете любовта. Не бъдете прекалено сериозни! Споделяйте и се радвайте на малките неща в живота! Не се опитвайте да налагате мнението си на околните!

РИБИ - Възможни са неочаквани промени и се налага да реагирате бързо. Не разчитайте на чужда помощ! Развоят на събитията зависи изцяло от вас. Пазете се от интриги! Денят е подходящ за намиране на нова работа или на приходи за семейния бюджет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай