Една зодия да не рискува с пари, друга – с любов

Хороскопът поднася изненади на зодиите

Една зодия да не рискува с пари, друга – с любов | StandartNews.com

Весел ден очаква повечето зодии. Съботата ще е изключително приятна за тях, мнозина ще отидат на купон или на романтична вечеря с любимия човек. Една зодия обаче трябва да внимава. Любовта също крие рискове – като парите, които  ще се проблем за огнен знак.

Какво вещаят звездите за днес, 14 януари 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”.

ОВЕН - Не е време за поемане на рискове, особено във финансовата сфера. Не взимайте прибързани решения! Внимателно обмисляйте всяко свое действие! Може да завържете нови приятелства, да намерите сродна душа, да си вземете домашен любимец или да прекарате незабравима вечер с този (тази), когото харесвате. 

ТЕЛЕЦ - Това е ден за веселие и разкрепостяване, но помислете за своето здраве и за външния си вид! Хранете се здравословно и за да се върнете добрата форма, ходете на фитнес! Обадете се на приятели или поканете на среща човека, когото харесвате! Забавлявайте се!

БЛИЗНАЦИ - Имате шанс да установите трайно приятелство или връзка. В същото време сте нетърпеливи и дори изнервени. Не се колебайте, ако човек, който харесвате, ви предложи романтична среща! Този ден е успешен и за брак - такъв съюз ще бъде дълъг, а любовта никога няма да изчезне.

РАК - Животът край вас кипи, но внимавайте пламъкът му да не ви изгори! Може да се случват интересни неща в офиса ви и у дома, но сега е по-добре да останете пасивен наблюдател. 

ЛЪВ - Сега е подходящо време за задоволяване на творческите амбиции. Не се насилвайте да бъдете мил с хора, които не харесвате! Не оставяйте досадниците да си мислят, че може да се възползват от вас!

ДЕВА - Опитайте се да завършите това, което вече сте започнали, като се фокусирате не върху скоростта, а върху качеството. Бъдете по-икономични! Има риск да похарчите много пари, но без да получите желания резултат. Намерете подходящи рецепти за подсилване на имунната система!

ВЕЗНИ - Ще достигнете нови висоти, ако правите всичко от сърце. Опитайте се обаче да не обещавате нищо на никого, защото плановете ви може да се объркат и да не изпълните поетите ангажименти! Денят няма да е успешен за егоистите, самотните и озлобените хора.

СКОРПИОН - Денят ще мине спокойно. Имате достатъчно сили и енергия, за да постигнете поставените цели. Не стискайте портфейла, денят е добър и за пазаруване, и за любов. Останете верни на себе си и не си създавайте излишни драми! Нещо от миналото се възвръща и трябва да го премислите.

СТРЕЛЕЦ - Очаква ви много работа. Затрупани сте с отговорности, но ако не си почивате, няма да сте работоспособни. Излизайте на чист въздух, за да си възстановите силите! Сега е моментът за промени във външния вид и в личния ви живот. Ако сте самотни, не отказвайте срещи!

КОЗИРОГ - Малко вероятно е да се случи нещо, което да може да ви извади от равновесие. Денят е чудесен за преговори. Околните обаче може днес да са доста критични към вас. Постарайте се да не им опонирате, но може да говорите открито за своите желания! Възможни са болки в кръста. 

ВОДОЛЕЙ - Среща с приятели ще ви върнете доброто настроение. Вероятно имате разногласия с любимия, но ще стане по-лошо, ако се опитате да си изяснявате отношенията. Възможни са здравословни проблеми, пазете се! 

РИБИ - Време е за важни дела, но не разчитайте на късмет, а само на своите знания, опит и умения! Можете да си смените работното място или партньора си, да разширите контактите си, да срещнете хора, които да ви помогнат за реализирането на вашите идеи. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай