Една зодия да не близва алкохол, друга – да намали цигарите

Шарен ден очаква зодиите днес

Една зодия да не близва алкохол, друга – да намали цигарите | StandartNews.com

Шарен ден очаква зодиите днес. Една от тях трябва да изчисти организма си от токсините. Тя в никакъв случай не бива да пие алкохол. Друга пък трябва да намали цигарите. Огнен знак ще е изключително разсеян, а воден – ще поеме риск и ще увеличи рязко доходите си.

Какво още вещаят звездите за днес, 10 ноември 2023 г., вижте дневния си хороскоп, представен от „Флагман”

ОВЕН - Подходящо време е за анализ на постигнатото. Не отлагайте важните за вас неща! Можете да преодолеете инерцията с повече физическа активност. Намерете си занимание, което ви кара да творите! Желателно е днес да пиете по-малко течности, особено алкохол.

ТЕЛЕЦ - Преценете добре собствените си възможности и търсете съмишленици за проектите си! Подвластни сте на отминаващи емоции и страсти. Не претоварвате зрението си! Не използвайте днес парфюми и намалете цигарите! Препоръчва се очистване на червата.

БЛИЗНАЦИ - Аналитичните ви способности са върхови през този ден. Можете да постигнете много, ако сте сигурни, че това, което правите, е правилно. Средства за изпълнението на целите ще се намерят по неочакван начин. Споделяйте с любимия това, което ви вълнува и той ще ви подкрепи!

РАК - Склонни сте да поемате рискове, а точно това днес ще ви донесе дивиденти. Може внезапно да се появи възможност да увеличите приходите в семейния бюджет. Не отказвайте нито работата, нито удоволствията! Необвързаните обаче да внимават с флирта, защото може да бъдат измамени!

ЛЪВ - Не трябва да предприемате важни дела в този ден, защото рискувате да се изложите. Отложете деловите срещи! Желателно е да не поемате нови ангажименти. Може да се захванете с тези неща, които не търпят отлагане. Внимавайте, защото ще сте доста разсеяни!

ДЕВА - Може да постигнете много в този ден, но вечерта трябва да сте си у дома. Не е желателно тогава дори да мислите за важни дела. Нищо не планирайте, защото плановете ви ще се объркат! Може само да си почивате или да се забавлявате с човека, когото обичате.

ВЕЗНИ - Творчеството ви може да се появи в различни сфери. Едва ли от внезапно обзелото ви вдъхновение ще се роди нещо гениално, но в този ден ще се чувствате от рода на хвърчащите хора, както казваше гениалният Валери Петров. Близките ви обаче бързо ще ви приземят. Не ги пренебрегвайте!

СКОРПИОН - Придържайте се към утвърдени методи за успешна реализация! Разширявайте знанията си и планирайте умело стъпките си! В този ден ще се разбирате добре както с по-младите, така и с по-старите. Уроците, предадени от вас, лесно ще бъдат разбрани. Възможни са болки в слепоочията.

СТРЕЛЕЦ - Спонтанен идеалистически импулс или порив ще ви връхлети и преобрази. Високата чувствителност към емоциите на околните може да бъде мощно предимство за вас. Бъдете внимателен и грижовен към близките си и най-вече към децата! Помогнете им да намерят верния път!

КОЗИРОГ - Разчитайте изцяло на способностите си, на уменията и опита си! Концентрация ви е нужна, за да успеете да се справите с предизвикателствата. Възможно е да получите повишение или просто да се съберете с колеги и приятели, за да празнувате за добре свършената работа.

ВОДОЛЕЙ - Предположенията ви може да не се оправдаят. Вместо да очаквате подобаващо отношение, поемете инициатива! Новини или пътуване ще открият пред вас нови хоризонти. Не се колебайте да направите това, което е нужно, за да зарадвате човека, когото обичате!

РИБИ - Нови сили за бъдещи дела ще получите, ако се постараете да се освободите от товара на миналото. Денят е благоприятен за работа в колектив. Лесно ще усвоявате знания и ще боравите с информация. Може да се премахват бенки и да се изглаждат бръчки.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай