Джордж Клуни се сгоди

Актьорът скрепи с халка връзката си с адвокатката Амал Аламудин

Джордж Клуни се сгоди | StandartNews.com

Джордж Клуни е решил да сложи край на ергенлъка. Вечният плейбой изглежда си намери най-после майстора, защото се е сгодил за приятелката си Амал Аламудин, съобщава сп. "Пийпъл". От изданието твърдят, че подготовката за сватбата още не е започнала. "Джордж и Амал не желаят да привличат внимание към годежа, но изглежда вече не се опитват и да го крият", отбелязал техен близък, който държал на анонимността.

52-годишният актьор и Аламудин, която е на 36, били забелязани в четвъртък в Малибу, Калифорния. Те отивали на гости на супермоделката Синди Кроуфорд и съпруга й, бизнесмена Ранди Гербер, които са стари приятели на Клуни. По време на обяда в Малибу на безименния пръст на британката била видяна брачна халка. Журналистите пишат също, че в сряда, в един от ресторантите на Лос Анджелис, двойката очевидно е отбелязала сгодяването с приятели. Официалният представител на Клуни отказа коментар.

Аламудин е известна юристка и адвокатка на основателя на "Уикилийкс" Джулиан Асандж. Тя е родена в ливанската столица Бейрут, учила е в Оксфордския университет и юридическа школа в Ню Йорк. Свободно владее френски и арабски.

Звездата от "Бандата на Оушън" беше женен за актрисата Талия Болсъм от 1989 до 1993-та. След развода той беше в близки отношения с много актриси. През 2007 г. Клуни заяви, че никога няма да се ожени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай