Джордж Клуни влезе в болница заради роля

Актьорът отслабнал твърде рязко за филм и си създал здравословни проблеми

Джордж Клуни влезе в болница заради роля | StandartNews.com

Джордж Клуни е бил хоспитализиран с панкреатит, след като е свалил близо 13 килограма за предстоящия си филм "The Midnight Sky", съобщиха от "Mirror". 59-годишният актьор се е вталил рязко за ролята си на астроном, който оцелява след апокалиптично събитие, но е откаран в болница със стомашни болки, диагностицирани като панкреатит и е прекарал седмици във възстановяване.

"Мисля, че се опитвах да отслабна твърде бързо и вероятно не се грижех достатъчно за себе си. Отне ми няколко седмици, за да се оправя, а като режисьор не е толкова лесно, защото имате нужда от енергия. Бяхме на този ледник във Финландия, което направи работата много трудна. Но със сигурност помогна за изграждане на характера", признава актьорът пред таблоида", сподели Клуни пред таблоида.

Освен всичко останало Джордж е трябвало да пусне брада като на амагьосник за ролята, което очевидно не е било голямо удоволствие за съпругата му Ама: "Отгледах голяма грозна брада и синът ми я обичаше, защото искаше да крие разни неща в нея. Но съпругата ми и дъщеря ми бяха наистина щастливи, когато тя изчезна, защото беше много трудно да се открие лице под цялата тази бъркотия".

Семейство Клуни са родители на близнаците Александър и Ела и прекарват пандемията в Холивуд Хилс: "Наистина не сме мръднали от февруари". Актьорът добави, че е бил зает с готвене за семейството и извършване на домашни задължения в къщи, боядисване и лакиране на дървени мебели. За съжаление, аскетичният подход на Клуни към "The Midnight Sky" не донесе на филма благосклонност от критиците: той е с 58-процентни точки след 36 критични рецензии в сайта "Ротен Томатоус" преди излизането си на 23 декември, предаде БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай