Джордж Клуни с шокиращи разкрития за Матю Пери

Беше страхотен, много забавно хлапе, изтъква актьорът

Джордж Клуни с шокиращи разкрития за Матю Пери | StandartNews.com

Джордж Клуни разказа за отношенията си с дългогодишния си приятел Матю Пери, който почина при инцидент, удавяйки се в джакузито в дома си, след прием на кетамин. По думите на 62-годишният му колега, който сподели, че познава Пери, откакто е бил на 16-годишна възраст, той не е бил особено щастлив, докато е снимал хитовия сериал "Приятели", който го превърна в световна звезда.

"Той не беше щастлив. Сериалът не му донесе наслада, радост и спокойствие. Познавам Мат, откакто беше на 16 години. Играехме заедно падел тенис. Той е около 10 години по-млад от мен. Беше страхотен, много забавно хлапе", заяви Клуни в интервю, което даде по повод новия си филм, който трябва да излезе на екран около Коледа.

"Той беше едно хлапе и всичко, което казваше на мен, Ричард Кайнд и Грант Хеслов, беше, че просто иска да участва в ситком. Че просто иска да участва в редовен сериал и ще бъде най-щастливият човек на земята. И го направи, вероятно в един от най-добрите досега", каза актьорът.

И Клуни, и Пери се изстреляха към славата по едно и също време, тъй като и "Спешно отделение", и "Приятели" дебютираха през 1994 г.

"Бяхме в "Warner Brothers", стояхме един до друг, и виждахме, че нещо се случва, но не знаехме какво става с него. Просто знаехме, че той не е щастлив, но нямах представа, че той взима по 12 викодина на ден и че му се случват всички тези сърцераздирателни неща, за които разказа", добавя Клуни, имайки предвид книгата на Пери от 2022 г. "Приятели, любовници, и Голямото ужасно нещо."

"Просто ви казва, че успехът, парите и всички тези неща не ви носят щастие автоматично. Трябва да си доволен от себе си и от живота си", допълва Джордж.

Догодина се навършват 30 години от началото и на двата хитови сериала, отбелязва "Дир".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Димас
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://da.gd/xlbio

Откажи