Джони Деп съди таблоиди

Актьорът иска възмездие заради статия от главния редактор на „The Sun“

Джони Деп съди таблоиди | StandartNews.com

Джони Деп се появи във Върховния съд в Лондон и заведе дело срещу „The Sun“, предадоха световните медии. Актьорът обвинява вестника и главния му редактор Дан Уотън в клевета – през 2018-а журналистът пусна статия, в която твърди, че Деп пребива вече бившата си съпруга Амбър Хърд.

„Статията съдържа криминални обвинения срещу господин Деп – пребивал съпругата си и й причинил сериозни наранявания. Той има правото да се защити публично, което е съществена функция в процеса за клевета“, каза адвокатът на Джак Спароу.

Както се знае, актьорът води съдебна битка за клевета и срещу Хърд. 55-годишният Джони е в Лондон именно за предварителното изслушане по делото срещу бившата си съпруга. Адвокатите му заявиха, че той категорично отрича обвиненията в насилие и е готов да докаже невинността си, като осигури доказателства в открито съдебно заседание. Делото започва на 23 март. В него актьорът ще осигури изслушване на 17 свидетели от Калифорния чрез видеовръзка, включително и на двама полицаи от Ел Ей. Хърд пък ще прати няколко близки приятели, които ще свидетелстват в нейна полза.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай