Джон Сноу се готви за Бродуей

Кит Харингтън преговаря за участие в пиеса с Ан Хатауей

Джон Сноу се готви за Бродуей | StandartNews.com

Звездата от „Игра на тронове“ Кит Харингтън се готви за дебюта си на Бродуей. Актьорът преговаря за участие в нов проект – двойната пиеса „Double Feature“ на драматурга Джон Лоугън, който беше сред сценаристите на последните два филма за Джеймс Бонд.

Първата част на пиесата ще е за токсичната връзка между Типи Хедрен и Алфред Хичкок. Легендарният кинаджия взе Хедрен за класиката си от 1963-а „Птиците“, след което работиха заедно и в „Марни“ година по-късно. Типи – майката на Мелани Грифит и бабата на Дакота Джонсън, неведнъж е споделяла как се е превърнала в музата на Хичкок и как е претърпяла психологически щети заради него.

Ан Хатауей преговаря за ролята на Хедрен, а се говори, че колегата на Харингтън от „Играта“ – Конлет Хил, евентуално ще се превъплъти в Хичкок.

Бившият Джон Сноу ще влезе във втората част на пиесата като младеж, който идеализира Винсънт Прайс. Той обаче разбира, че реалността е различна от очакваното, кога се среща с човека, когото боготвори.

Продукцията е все още в начален стадий и се очаква да бъде готова в началото на 2021-а. Режисьор ще бъде Джонатан Кент, а продуцент – Марк Плат, който работи по хита „Ла Ла Ленд“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай