Джизъса изби рибата. Хонорарът му за "Сървайвър" скочи с още 100 бона

Медиите се надпреварват да вадят суми

Джизъса изби рибата. Хонорарът му за "Сървайвър" скочи с още 100 бона | StandartNews.com

Благо Джизъса изби рибата. Хонорарът му в „Сървайвър” е невиждан като медиите се надпреварват да гадаят колко точно е сумата, която бившият футболист ще прибере. Както „Стандарт” писа преди ден, в тв средите изтече информация, че рекордният хонорар е 300 000 лв. Днес обаче стана ясно, че сумата е още по-висока.

Приключенското шоу се завръща по бТВ, като снимките започват съвсем скоро. Всички известни лица, които ще участват в тазгодишната надпревара, са получили хонорар за изявата си – едни повече, други по-малко. Но абсолютният шампион  по заплащане обаче е бившият футболист.

Благой Димитров се е съгласил да влезе в риалити шоуто срещу рекордната сума от 400 000 лева! – твърди „Уикенд”.

Част от парите – 150 000 лева, Джизъса е получил предварително, а другите ще му бъдат преведени на два транша – 150 бона след завръщането му в България, и още 100 000 лева – до месец след излъчването на последния епизод на риалитито, дочу вестникът ни.

Бившият футболист тренира усилено и е успял да свали цели 25 кг с пости, хранителен режим и упражнения.

Бившият на Златка Райкова спортува ежедневно, като споделя всичко в профила си в инстаграм, където е доста активен. Съпругата Полина Спасова също често прави компания на мъжа си и тича с него, но тя само поддържа форма, а не се готви за физически изпитания.

Близки до Благой издават, че той е силно амбициран да победи в шоуто и физическата му подготовка е доста сериозна. Джизъса разчитал да спечели зрителите с добротата си и чувството си за хумор, които да му осигурят гласове от хората пред екрана. Отделно бившият футболист смятал, че Господ ще му помогне да се покаже в най-добрата си светлина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай