Джино брадъра готви в "Черешката на тортата"

Джино брадъра готви в "Черешката на тортата" | StandartNews.com

Криско представи в "Х фактор" новото си парче "Наздраве"

Емануела, Бориса Тютюнджиева, Гери Дончева и VenZy ще хапват здраво в новия сезон

От снимки във Фейсбук стана ясно, че Бориса Тютюнджиева ще е сред мераклиите за слава, които ще показват кулинарни и домакински умения в новия сезон на "Черешката на тортата" по Нова. А това подсказва, че моделката прави на пук на бившето си гадже - телевизионният ас Андрей Арнаудов. Вероятно, за да мъсти за факта, че е зарязана, брюнетката е приела на драго сърце участие в риалити, продуцирано от конкурентната фирма на доскорошната си половинка. Заедно с нея сили ще премерят още фолк дивата Емануела, моделката писателка Гери Дончева, рапърът VenZy и победителят от "ВИП брадър" Джино Бианкалана. Групичката е заснела част от епизодите на риалити проекта, за което свидетелстват и кадрите в профилите на участниците. Онлайн потребителите веднага побързаха да коментират, че участието на Бориса е чиста проба опит за дразнене на Андрей.

Междувременно изключителният полуфинал на "X фактор" обедини парчета на Джон Ленън, Джъстин Бийбър, Ели Голдуинг и други звезди от световната сцена в понеделник вечер. 15-годишният Кристиан Костов се справи впечатляващо с Yesterday на "Бийтълс". Песента, която оглавява класациите за кавъри, спечели на най-младия участник в реалитито адмирациите на журито и публиката. "Макар и шоу, "X фактор" предопределя съдбите на тези хора. Много от тях продължават пътя си в тази сфера", сподели Маги Халваджиян преди финала на 25 януари. Той е категоричен - всеки един от финалистите носи качествата на победител. Неотдавна нахъсаният тийнейджър написа на страницата на предаването: "Ако продължа в "X фактор", ще направя всичко каквото може, ще умра на сцената, но ще го направя с 200 процента от себе си!"

Под акомпанимента на групата "Фондацията", "A.V.A." изпяха култовата "Клетва" на "Щурците", доказвайки единство в гласовете и душите си. 17-годишната Антоана от Шумен, Велина на 19 от Варна и Ана на 16 от София са взривоопасна комбинация. Групата, сформирана в шоуто, е с много енергия и стил, а момичетата единодушно признават, че се чувстват супер.

След боледуване Християна Лоизу се завърна на бял кон с Bleeding love на победителката в британското издание на шоуто Леона Люис. С нов аранжимент прозвуча вечното парче на Джон Ленън, "Imagine", изпълнено от Дарина Йотова. Полуфиналът завърши с емоционално изпълнение на "Хубава си, моя горо", от кипърската кандидатка за победа - 25-годишната Християна Лоуизу.

Снощи бе последната музикална битка преди големия финал. Нощта на елиминациите беше открита от Криско. Аренби изпълнителят и ментор в отбора на момичетата представи новото си парче "Наздраве". За първи път победителят в "Х фактор" ще получи възможност за професионална музикална кариера и 50 000 лева, които ще инвестира в бъдещето си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай