Джиджи Хадид лъсна с новата си любов

Слуховете за по-близки им отношения се появиха преди около три месеца.

Джиджи Хадид лъсна с новата си любов | StandartNews.com

Джиджи Хадид попадна в обектива на папараите с новото си гадже. Красавицата явно е избрала на кого да даде сърцето си, защото папараци заснеха нея и Брадли Купър да се държат за ръце, пише enews.com. 

Слуховете за по-близки им отношения се появиха преди около три месеца. И ето че сега супермдоелът и актьорът потвърдиха официално романса си.

Двамата са били фотографирани по време на романтична разходка в Лондон на 25 януари. На снимките се вижда как красавицата се топли, пъхайки ръка в джоба на Брадли. Това се случва седмици, след като Джиджи и Брадли вечеряха в компанията на майката на актьора от „Роди се звезда“ - Глория Кампано. 

Тримата се срещнаха в ресторант Giorgio Baldi в Лос Анджелис на 8 януари, малко след като Брадли и Глория присъстваха заедно на наградите Златен глобус 2024. Е, явно Джиджи е издържала теста и връзката е одобрена от мама.

View this post on Instagram

A post shared by Marie Claire Russia (@marieclairerussia)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
sour815
преди 2 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи