Джейми Фокс лее пот заради Майк Тайсън

Киноасът тренира всеки ден преди снимките на биографичната лента

Джейми Фокс лее пот заради Майк Тайсън | StandartNews.com

Джейми Фокс – актьорът, певец и продуцент - се е отдал на активни тренировки в боксовата зала, подготовяйки се за ролята на Майк Тайсън. Звездата от „Рей“ и „Джанго без окови“ споделя, че трансформацията е в ход.  „В търсене на Майк. За никого вече не е тайна, че от известно време насам работя по екранизацията на биографията на Тайсън. Хората постоянно ме питат „Започна ли?“. Да, започнах – най-важното е да преобразя тялото си: да се разтяга, да се движи. Има още много да се желае, но Господ е милостив“, казва Джейми Фокс.

 Животът на Майк Тайсън си е живо кино – през кариерата си той печели 400 милиона  долара, но през август 2003-а обявява фалит и дълг от 27 милиона долара. През 2005-а се появява в епизодична роля в "Последният ергенски запой", прави и собствено телевизионно шоу за гълъби. Ето какво споделя Майк Тайсън пред „Шпигел“ през 2007-а.

„На ринга бях унищожител. Истинско животно, дресирано да мачка всичко, което застане на пътя му. Треньорът казваше "Яж!" и  нямаше кой да ме спре. Бях като наркоман за слава без никакво самочувствие. Бях никой. Парите не ме вълнуваха, само славата ме привличаше. Вярвах, че парите са важни за идиотите, които няма към какво друго да се стремят в живота. Когато излязох срещу Бербик, знаех, че това е големият ми шанс – бях готов на всичко. По това време боледувах от трипер – лепнах го от проститутка – и пареше като юлско слънце. А днес ме интересува само как да платя сметките - титлите ми не значат нищо. Най-хубавото нещо, което съм правил в живота си, е да се оттегля от бокса. Боксът ме направи луд. Егото ми ме направи луд. Исках да имам всяка жена, която се изправи пред мен. Бях задник, побъркан, психопат, просто лайно. В първата част на живота ми се опитвах сам да се разруша. На 30 се радвах, че все още съм жив. През втората част на живота ми искам да бъда добър баща. Но нямам добро мнение за себе си. Мразя се. Когато се погледна в огледалото, виждам една свиня. Много искам да бъда човек, който е уважаван от другите. Винаги съм бил по крайностите - бяло или черно. Но не пия алкохол и не пуша, не взимам наркотици. Станах вегетарианец - без месо, без мляко, без яйца. Ям доматена супа и пия чай. Освободих се от животинската си страна. Майка ми беше курва, а баща ми сводник - произлизам от много лошо семейство и от много лош квартал - Бруклин в Ню Йорк. Често чувах фрази като "Да ми лапаш х-я" и "Покажи ми котенцето си". Какво друго можех да стана освен един изрод?!“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай