Дженифър Анистън попари антиваксърите

Всеки има право на мнение, но мнозина го изграждат на базата на страха и пропагандата, коментира актрисата

Дженифър Анистън попари антиваксърите | StandartNews.com

Дженифър Анистън сподели, че ограничава контактите си с хора, които не се искат да се ваксинират срещу COVID-19.

„Все още има много хора, които са или антиваксъри, или отказват да приемат фактите. Това е срамота!“ – заявява 52-годишната актриса в интервю за септемврийския брой на списанието "ИнСтайл".

„Мисля, че е морално и професионално задължение да се информираш, тъй като няма как всички да се тестваме всеки ден. Темата е деликатна, защото всеки има право на мнение, но мнозина си изграждат мнението единствено на базата на страха и пропагандата“ – коментира носителката на награда „Златен глобус“.

Дженифър Анистън призова за социална дистанция и всички останали мерки против коронавируса още в началото на пандемията през март 2020 г. През юни миналата година тя напомни на своите 37 милиона последователи в Инстаграм да носят маски.

„Тази простичка, но ефективна мярка се политизира за сметка на човешки животи. И наистина не трябва да се дебатира“ – написа тогава звездата от сериала „Приятели“.

Заради пандемията заснемането на специалния, нов епизод на „Приятели“ бе отлагано няколко пъти, припомня bTV. Наскоро епизодът получи четири номинации за престижните телевизионни награди „Еми“. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай