Двойният убиец е племенник на митрополит Кирил

В сряда погребват Петър И Живка в Дългопол

Двойният убиец е племенник на митрополит Кирил | StandartNews.com

Варна. Бащата на Петър Георгиев, който вчера уби от упор жена си Живка и нейния любовник, е първи братовчед на покойния владика дядо Кирил. "Ние сме братя от две сестри, но моята майка Пенка почина", каза бай Евтим, бащата на убиеца. Журналистите намериха него и майката Христина в почернената къща на своя син. По-настрани стояха сестрата на починалата Живка- Павлина и нейните синове, които се държаха агресивно и не допускаха фоторепортери да приближат къщата.

Погребението на двамата ще бъде утре, сряда. "Вижте какво става, може и да има инцидент", каза просълзеният бай Евтим. Роднините на убитата от сина му Живка се държели агресивно към родителите на Петьо след кървавия инцидент. След като застрелял невярната си приятелка и любовника й, преди да вземе фаталното решение да се гръмне в челото, 39-годишният мъж звъннал за последно сбогом на баща си и му казал: "Татко, много съм грешен и затворил". Тогава разбрах, че е станало най-страшното и със Петьо, ридаеше бащата.

Живка и Петър оставят две сирачета- Христина на 17 г., кръстена на баба си и 9- годишната Силвия, от която пазят в тайна трагедията.

Вчера 39-годишният Петър Георгиев застреля жена си Живка и нейния любовник заради изневяра. След това простреля и себе си, но лекарите не успяха да го спасят и той почина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай