Драма! Видна Ергенка зарязана от наш богаташ

А тя не спирала да говори за него

Драма! Видна Ергенка зарязана от наш богаташ | StandartNews.com

Конкуренцията между златотърсачките не търпи романтика)

60-годишен милионер е зарязал 37-годишната ергенка Магдалена Томова, която е спрягана за победител в шоуто. Това е станало, преди мадамата да влезе в предаването. Твърди се, че богаташът е изгонил изгората си, за да падне в обятията на още по-млада хубавица - 24-годишната силиконова бомба Екатерина Свечева, която се представя като Тери, научи в. "България Днес".

Магдалена сама разказа, че е била с 60-годишен милионер, който я изоставил заради много по-млада жена. Ергенката сподели, че дълги години е работила за приятеля си като управител в заведението му, което се намира на централния булевард "Витоша". В ефир Маги каза: "Бачках като куче по 16 часа, сега карам стара кола и живея в кутийка под наем, но всички скъпи вещи съм си купила сама, защото обичам да се глезя".

Съквартирантките й обаче недоумяват как е възможно силиконката да носи диамантена гривна за десетки хиляди левове на най-скъпата световна бижутерийна къща , да ходи обута с най-скъпите обувки и маратонки и да се облича в рокли на световни дизайнери, които струват хиляди левове, ако те не са й дар от заможния бивш приятел, за когото тя не спира да говори.

Фолкпевицата Киара, която вече е вън от риалити формата, разказа, че парадиращата с най-скъпи вещи в "Ергенът" Маги показва пред конкурентките си подаръци от миналото, които нормална жена колкото и каквото и да работи, не може да си позволи.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай