Драма в "Хелс китчън", зрителите бесни

Каква е причината

Драма в "Хелс китчън", зрителите бесни | StandartNews.com

Зрителите на "Хелс китчън" побесняха след отпадането на Царина, която бързо се превърна в любимка на всички. 

Публикацията на Фейсбук страницата на предаването с отрязък от изгонването на Царина има близо 10 хиляди реакции и над 1200 коментара, които с малки изключения са обединени под мнението, че макар и да не е била професионален готвач, Царина е била най-достойният участник в предаването, който е заслужавал мястото си на финала. 

"Как може наглата Никол да е на финал,а милото работно момиче Царина аут. Жалко,както винаги се толерират некадърните", гласи един от коментарите, докато друг добавя: "Тя беше достойна за победител във всяко едно отношение. Вече даже ми мина желанието да продължа да ги гледам до финал. Все ми е тази кой ще победи."

"Това момиче е сърце и душа, раздава се, честна, почтена, нито веднъж не влезе в конфликт с никого, стараеше се, справяше се , а ако имаше грешка я поправяше. Трябваше да има шанс и тя, заради всичко, което е тя - боец", пише трети, предава lifestyle.bg.

Царина всъщност бе последният хоби готвач в състезанието, който напусна Кухнята на Ада с високо вдигната глава, като признава, че е научила много както за кулинарията, така и за самата себе си.​ В подкаста "Кухнята след Ада" на Станислав Иванов Царина споделя, че е вярвала, че ще стигне до топ шест и голямата ѝ мечта е била да вземе черна куртка.

Царина посочва като нейна силна страна в състезанието готовността ѝ да се развива и да се учи много. Думите на шеф Ангелов при изгонването ѝ са я докоснали много, а жестът, който прави той към нея - да ѝ подари куртката ѝ, признава за много важен за нея.

Царина разказва, че най-големите скандали при Червените са били заради загубените битки, които пращаха жените в бункера. Тя споделя, че най-тежко ѝ е било да спи на земята. Царина разказва, че е влязла с разбирането, че в Hell's Kitchen няма да намери приятели. Въпреки това, на втория ден тя става много близка с Полина и дори искат да работят в бъдеще заедно. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Цондьо
преди 2 седмици

И защо това тъпо заглавие ,бе гнус ни пуйки?На,кой го интересува тва реалити?То е част от ъндърграунд програмата за национално затъпяване.Драма?Афтуркътъ на този текст е драма.И вестничето ви е драма

Откажи
Иванов
преди 2 седмици

Тоя пък един шеф готвач е мале мале и той като Манчев само на ресторантски ястия и гърнета залагат но обикновени домашни ястия ако ги накараш сигурно ще им намеря 1000 кусура това предаване просто е излишно всеки път едно и също

Откажи
Стефан
преди 2 седмици

+ 1

Откажи
didier93
преди 1 седмица

Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: [email protected] Имейл: [email protected]

Откажи
Жана
преди 1 седмица

Царица е противна и некадърна за какво и се възхищават?!

Откажи
Дени
преди 1 седмица

А...,Аз не ги гледам,само чат-пат нещо стане взривоопасно и някое друго познато лице да ме хване като например това на Китодар Тодоров. Иначе Царина е хубаво женско име, и май вече почти не се среща на нашия 111 000кв.км.ареал. Царина се римува с Марина,Дарина,Зарина(няма такова име,може и да има..??),Карина. Как може да изгоните такова ....... момиче?!?..?!?..?🤔🙄 Със сигурност шеф Ангелов не е бог но избирателността с която решава и проявява навява такава.. И в живота е така..,накрая друг става футболен шампион след като е бил след 2-3 място дълго време в двата полусезона,друг пример-здравия дядо си отива от този Свят преди болната баба с която са живяли..,ей такава тинтири-минтири работи..,само че не са!!!

Откажи