Драма с легендарен наш актьор. Колегите му притеснени

Йосиф Сърчаджиев трудно се справя след голямата загуба

Драма с легендарен наш актьор. Колегите му притеснени | StandartNews.com

Големият български актьор Йосиф Сърчаджиев го е закъсал сериозно със здравето, а проблемите му се обострили съвсем след загубата на съпругата му Райна, която си отиде от този свят само преди два месеца, пише "Галерия", цитирани от show.blitz.bg

Сърчаджиев понесъл загубата й много тежко, а това, което му се случило малко след това, е повече от притеснително и със сигурност ще предизвика доста промени в живота му. Колегите му в театъра са много притеснени!

Напоследък се движел с патерица, като видимо не бил в кондиция.

На 2 май Йосиф Сърчаджиев става на 79 години, но преди 20 – през 2004-та, едва оживя след тежък инсулт. Трябваха му няколко години, за да се възстанови. Днес актьорът трудно се справя с домакинството. За рождения му ден най-много да дойдат дъщеря му Ана и нейният полубрат Пролетсин. Съпругата му беше единствената му опора и тя полагаше огромни усилия след инсулта му.

Бракът му с Райна оцелява и след близо 8-годишната му извънбрачна връзка с актрисата Пепа Николова. Плод на тази връзка е дъщеря им Александра, пише "Галерия".

От години се коментира, че Райна не му е разрешавала да общува с Александра и с майка й Пепа. А самият Сърчаджиев винаги е казвал, че сърцето му принадлежи на Райна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
didier93
преди 2 седмици

Здравейте сър мадам Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем от 2000 лв. до 800 000,00 лв. при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда от него, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: [email protected] Имейл: [email protected]

Откажи
Чекист
преди 2 седмици

ЩЩД... ;)

Откажи
Дана
преди 1 седмица

Е,как да е на тия години ,мои братовчеди си отидоха 50 ненавършили.Интересно,как е изглеждала жена му на младини..

Откажи
Гост
преди 1 седмица

Има да изплаща грехове този човек. Не е нормално да създадеш дете и да не те интересува нищо за живота му. Първо е грешен пред жена си и пред любовницата си, а най - много пред дъщеря си. Егоистът останал сам и болен и чака сега някой да се грижи за него. Нали има други деца в брака си. Те къде са...кво реве.

Откажи
I6a
преди 1 седмица

А детето му с Пепа Николова какво е виновно, за да го кара да страда и да нанася травми с незачитането му?! А пък тая райна, дори не заслужава коментар.

Откажи
123
преди 1 седмица

Айде, стига с тия бълг.бездария наречени актьори по незнайни причини, некадърници издигнати на пиедестал, ....

Откажи