Драго Чая подкара мутренска лимузина /Фото/

Тв водещият позира в "Мерцедес" със секси номер

Драго Чая подкара мутренска лимузина /Фото/ | StandartNews.com

Драгомир Драганов яхна ново скъпарско возило, което най-често може да бъде срещано в гаражите на мутренската каста у нас. Драго Чая се пусна в Инстаграм в спортен и свръхлуксозен "Мерцедес", чиито номер привлича погледите отдалеч - "696969". Големият въпрос е дали водещият на "БНТ на 60" е собственик на скъпарското возило или то е на някой от многобройните му заможни авери. 

View this post on Instagram

A post shared by Dragomir Draganov (@draganov.dragomir)

Известният телевизионер през годините винаги е казвал, че няма слабост към автомобили и гонки. Като типичен софиянец от центъра на столицата Драго обикновено се предвижва пеша, а когато посещава Катя и Здравко в Банкя, те обикновено го возят с колата си. Любопитно е дали Драго най-сетне е решил да седне зад волана или само позира за Инстаграм.

Мерцедесът не е единствената лъскава играчка напоследък за журналиста. Преди броени дни той се пусна в социалните мрежи на фото с Васил Найденов и братя Аргирови. Тъкмо на него Васко Кеца и Драго Чая са накипрени в дрешки с блестяща текстура - певецът №1 с панталон като за кабаре и Драго - с туника като за дискотека. На техния искрящ фон култовите близнаци от Пловдив изглеждат направо постно. Благовест и Светослав са с изчистен черен аутфит и широко ухилени. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай