Диона с първи думи след ареста

Според органите на реда изпълнителката е дала положителна проба за кокаин

Диона с първи думи след ареста | StandartNews.com

Певицата Диона заяви, че не е била под въздействието на наркотици, докато е шофирала.

"Никога не съм шофирала под влияние на алкохол или наркотици! Полицаите, които ме спряха, могат да го потвърдят, състоянието ми беше напълно адекватно!", каза тя пред HotArena.

Според органите на реда обаче изпълнителката е дала положителна проба за кокаин. В последствие й е взета и кръвна проба. "Бях на снимки на клип до 1 ч. през нощта и се прибирах от Стара Загора, където бяха снимките. През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото беше минус 2 градуса, а аз бях по потник и къси гащи. Има 20 човека екип, които могат да потвърдят трезвото ми състояние", обясни пред изданието Диона.

По нейни думи "няма нищо вярно, в това, което пишат медиите". Даже напротив - дори е съдействала на органите на реда, като доброволно е дала кръв. Нещо, което според нея "никой употребил наркотици не би направил."

Припомняме, че по-рано тази седмица фолк изпълнителката, с истинско име Денислава Сашова, бе спряна за проверка на столичния булевард "България". След положителен тест за наркотици дамата бе арестувана. По случая е образувано досъдебно производство. По-късно стана ясно, че е пусната от ареста с парична гаранция от 5000 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
2 Коментара
Красавицата
преди 3 месеца

Максим Каракаш, бизнесменът почитател на свободната любов, е назначил любовниците по фирмите си. Последната му любовница е почти на годините на сина му, бизнес асистентка. Това е да си бизнесмен в днешно време. Пратил сина си далеч по чужбина, а жена си изпратил да работи на държавната софра.

Откажи
ШНУР
преди 3 месеца

Бели и тесно до гроб!

Откажи