Диана Димитрова забрави за Вергов. Целува нов красавец (СНИМКИ)

Актрисата запали мрежата със снимките си

Диана Димитрова забрави за Вергов. Целува нов красавец (СНИМКИ) | StandartNews.com

Диана Димитрова забрави за голямата си любов Юлиан Вергов, когото побърка с разпити и обвинения в малтретиране и побой. Тя вече целува нов красавец.

Актрисата показа истински дракон в профила си в социалните мрежи, с когото се оказа, че живее под един покрив. Актрисата нямаше как да не предизвика вниманието с нестандартния си домашен любимец.

"Спарчи, преди 9 години и днес!", така започва поста си актрисата, а подробностите след това ще ви оставят без дъх, защото са свързани и с любимата й баба, която загуби неотдавна.

"Никога не съм предполагала, че ще имам брадат дракон... Когато я видях, два месеца преди това бях загубила моята баба. Толкова беше странно, но наистина очите им са еднакви. Дракончето беше оставено, без лампа за топлина и UV лампа в магазина.

Спомням си, че около половин час събирах смелост за да я пипна (защото можеше да ме изяде ). С обич и грижа се расте бързо", завършва поста си актрисата, а кадрите от него, както може да се убедите, са повече от впечатляващи.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Vox
преди 2 месеца

Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa

Откажи