"Дейли мейл": Ванга със зловещо пророчество за парите и за живота на Путин

Предсказанията на ясновидката за 2024 г. са ужасяващи

"Дейли мейл": Ванга със зловещо пророчество за парите и за живота на Путин | StandartNews.com

Пророчествата на легендарната баба Ванга развълнуваха дори „Дейли мейл”. Изданието пусна обширен материал за предсказанията на сляпата пророчица от Рупите, припомняйки, че тя е „видяла” терора на 11 септември и пандемията от Covid-19. Прогнозите й за 2024 г. са ужасяващи, пише британският таблоид.

Ето какво още пише изданието:

Баба Ванга, починала преди 25 години през 1996 г., е българска пророчица, превърнала се в култова фигура за теоретиците на конспирацията, след като някои от нейните предсказания се оказаха зловещо верни.

Известна като Нострадамус на Балканите, тя оставя предсказания за всяка година до 5079 г.

Според нея 2024 г. ще донесе множество тъмни събития, включително терористични атаки в Европа, голяма икономическа криза и биологични атаки, както и опит за убийство на Владимир Путин.

Единственото пророчество с искрица надежда, според Sky History, е увеличаването на медицинските пробиви - но колко предишни предсказания е направила правилно Баба Ванга?

Суши и наводнения през 2022 г

Ванга предупреди, че големите градове ще бъдат изправени пред суша поради покачващите се температури през 2022 г., което се оказа вярно.

Миналата година имахме най-сухия юли в Англия от 1935 г. насам, което накара 11 от 14-те области на Агенцията по околна среда в Англия да бъдат обявени извънредни мерки, които бяха вдигнати в някои райони едва през декември.

Ужасната жега и малкото валежи причиниха изчерпването на някои от британските водоизточници, като нивата на реките регистрираха едва 30 процента от нормалните си нива.

Други страни като Италия, Франция и Португалия също се сблъскаха с рекордни суши и горски пожари.

Друго нейно пророчество за 2022 г. беше, че Австралия и Азия ще бъдат засегнати от "интензивни наводнения".

Това отново се сбъдна и Австралия обяви национално извънредно положение през март миналата година поради наводнения.

Катастрофалните наводнения оставиха 22 жертви и десетки хиляди бяха принудени да се евакуират от домовете си в Сидни, след като рекорден дъжд удари източното крайбрежие.

Атентатите от 9/11

И в може би най-страшното си предсказание, Баба Ванга правилно предвиди бедствието от 11 септември 2001 г.

През 1989 г тя предупреди, че очаква "ужас" за САЩ, като каза, че "американските братя ще паднат, след като бъдат нападнати от стоманените птици", като добави, че "Вълците ще вият в храстите и ще блика невинна кръв."

Прогнозата се сбъдна, когато четири отвлечени самолета хвърлиха Америка в ужас на 11 септември 2001, убивайки близо 3000 души, като хората прочетоха "стоманени птици" като препратка към самолетите.

Пандемията от Covid-19

Съобщава се, че пророчицата е предсказала избухването на пандемията от Covid-19 още през 1966 г. - тогава тя предупредила "Короната ще бъде навсякъде по нас".

Нешка Робева, която често се е срещала с Ванга, твърди, че ѝ е споделила предсказанието, преди да умре.

Робева казва, че по онова време "не е осъзнавала" какво означават думите ѝ.

Нейната собствена смърт

Баба Ванга дори предсказа правилно собствената си смърт, като предвиди, че ще умре на 11 август 1996 г. на 85-годишна възраст.

Това се сбъдна, когато българската гадателка почина от рак на гърдата, а погребението ѝ събра много хора.

Също така се съобщава, че правилно е предвидила опустошителното цунами в в Азия през 2004 г.

Бедствието донесе опустошения в Индонезия, Шри Ланка, Индия, Тайланд и други страни, като уби повече от 230 000 души.

Твърди се, че баба Ванга е казала: "Огромна вълна ще покрие голям бряг, покрит с хора и градове, и всичко ще изчезне под водата. Всичко ще се стопи, точно като лед".

Катастрофата с подводницата "Курск" през 2000 г.

Предполага се, че пророчицата е предсказала катастрофата на подводницата "Курск" през 2000 г. - една от най-сериозните морски катастрофи на Русия.

Подводницата потъва 12 месеца след като Ванга твърди, че Курск ще бъде „покрит с вода“ и „целият свят ще плаче за нея“.

Тя потна в резултат на експлозия на борда, довела до 118 смъртни случая - всички на бяха мъртви, когато водолазите най-накрая стигнаха до нея осем дни по-късно.

Коя е Баба Ванга?

Ванга израства във ферма в днешна Македония и ослепява, след като е завлечена в торнадо, когато е на 12 години.

Вярващите казват, че този странен инцидент ѝ е дал второ зрение.

Тя стана известна по време на Втората световна война със зловещите си предсказания.

Съобщава се, че е имала 85 процента успех с нейните предсказания.

Преди смъртта си през 1996 г., на 84 години, тя остави предсказания за всяка година до 5079 г.

Убийството на Индира Ганди

Индира Ганди беше третият министър-председател на Индия, който служи от 1966 до 1977 г. и след това отново през 1980 г., преди да бъде убита през 1984 г.

През 1969 г. Ванга твърди, че "Роклята ще я унищожи. Виждам оранжево-жълта рокля в дима и огъня."

На 31 октомври 1984 г. Ганди е застреляна от двама от нейните бодигардове - в това време тя носи сари в цвят шафран.

Възходът на Обама и Тръмп

Въпреки че това предсказание не звучи напълно вярно, елементи от него се превърнаха в реалност.

Тя разкри, че 44-ият президент на САЩ Барак Обама ще бъде първият черен, въпреки че каза, че той ще бъде последният, което не се сбъдна.

Също така тя прогнозира, че 45-ият президент на Съединените щати ще бъде "изправен пред криза", която ще "събори страната".

Това може да е свързано с предизвикателствата, с които се сблъска по време на управлението си Тръмп, включително щурмуването на Капитолиявъв Вашингтон.

Тя предсказа и заболяване на Тръмп, което се сбъдна, когато той хвана Covid-19 през октомври 2020 г.

Други прогнози

Има цял набор от пророчества, които се предполага, че Баба Ванга е направила по време на 50-годишната си кариера, включително Чернобилската катастрофа в Украйна през 1986 г. и смъртта на принцеса Даяна през 1997 г.

Има обаче и предсказания, които гледачката е направила, които не са се сбъднали - тя предсказа края на естествените раждания през 2023 г., изместване на орбитата на Земята и катастрофални слънчеви бури - засега те все още не са се сбъднали.

Тя също така неправилно прогнозира, че Европа ще "престане да съществува" до 2017 г., като предрече, че континентът ще бъде превърнат в "пустош, почти изцяло лишен от човешки живот".

Това, което може да свърже с това пророчество, е излизането на Великобритания от Европейския съюз на 23 юни същата година, заключава "Дейли мейл".

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Агор
преди 5 месеца

бълнувания на една луда жена

Откажи