Деян и Веско Маринов влизат в играта

Донков става Елвис за "Капките", поп асът отменя 13 концерта заради "Големите надежди"

Деян и Веско Маринов влизат в играта | StandartNews.com

Веско Маринов отмени 13 концерта от турнето си, за да бъде в журито на "Големите надежди", издаде продуцентът на шоуто по Нова Магърдич Халваджиян.

Той обаче поясни, че поп асът и колегите му няма да дават оценки, а по-скоро ще коментират и помагат на малките таланти. "И друг път са ме канили в подобни формати, но усетих, че тук ми е мястото", каза певецът. "Оценявам жеста на Веско, който направи тази сериозна жертва", уточни още Маги. Любен Киров и Дивна, другите двама в журито на "Големите надежди", също обещаха да предразполагат сладките дребосъци. Водещият Драго Симеонов направи фурор, като се появи с асистентката си Ахинора. Не е ясно дали момиченцето ще участва в предаването, но развесели всички с остроумните си забележки. "Мога ли да разчитам на теб", попита я Магърдич, а малката отвърна: "Това си е твой избор". Оказа се, че никой от екипа не може да изкопчи от нея отговор на въпроса на колко е годинки. Всеки път госпожицата отсичаше: "Красивите дами нямат възраст". Децата от "Големите надежди", които ще се състезават за 30 000 лева, обучение в школата на Пол Макартни в Ливърпул и участие във фестивала в Лидо ди Йезоло, са 60.


"Няма да натоварваме децата. Всяко от тях ще има по пет изяви, преди дарешат зрителите кой печели", поясни Халваджиян. На всеки концерт ще пеят по десет невръстни артисти.


Докато Маги издаваше пред медиите подробности около двете шоута, които продуцира за Нова, гримьорките на "Като две капки вода" - Стиляна и Светла, превръщаха Неве Бозукова в Мадона. Накрая нямаше грам съмнение - тя се превърна в копие на Мадж от годините на Vouge. Неве и още седем атрактивни личности ще забавляват от малкия екран в "Капките" от 10 март. Това са Стефания Колева, Павел Владимиров, Къци Вапцаров, Мая Бежанска, Нети, Иво Танев и за десерт - Деян Донков. "Не съм певец и всичко ще ми е трудно", честно си призна бъдещият имитатор на Елвис Пресли. Павел ще дублира Дичо, Нети - Лайза Минели, а Неве - Джеси Джей. "Чалга няма да има, така че не очаквай Милко Калайджиев да ти се падне след натискането на бутона", рече Магърдич по повод шегите на Стефания, че иска да имитира мустакатия фолк певец.


Митко Рачков разказа как идеята да се обръснат миналата година със Зуека като двамата от Right said Fred била на колегата му. Три минути преди това обаче Васко взел да се дърпа и Митко звънял на Маги да се оплаква и да пита какво да правят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай