Деси Цонева не е на себе си, нещо ужасно я сполетя

Какво се случи

Деси Цонева не е на себе си, нещо ужасно я сполетя | StandartNews.com

Внезапната загуба на член от семейството и споменът за баща й сринаха Деси Цонева, която от няколко нощи не може да спи и споделя емоционални писания в мрежата. 

Деси се е сбогувала със своето куче Текила. "Едно трудно, но неизбежно решение… Сбогом, Текила", написа Деси и ясно показа, че е взела решение да приспи домашния си любимец. Текила изкара 7 години с Деси, а тя не дава подробности какво се е случило и защо е взела това тежко решение. 

Ден преди това пък се състояха наградите от фондация "Димитър Цонев" за призове за телевизионна журналистика. 

Георги Любенов от Българската национална телевизия спечели тазгодишната награда за телевизионен водещ. Той е отличен за дългогодишната си работа и цялостен принос в журналистиката. Носител на отличието в категория "Телевизионен репортер" e журналистът Георги Милков. Наградата "Димитър Цонев" се връчва за шеста поредна година.

Това отвори стари рани за Деси, която посред нощ, със сълзи на очи, сподели емоционално стихотворение за своя баща, с когото имаше удивителна връзка и той я боготвореше и закриляше. След смъртта на кучето тя отново си припомни тежката загуба на Митко Цонев и определено не е на себе си от дни, пише show.blitz.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Красимир
преди 4 месеца

Двама души със сигурност не са добре в България: автора на публикацията и въпросното Деси, страдащо за кучето си нощи наред.

Откажи
symnjata
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи