Деси Банова низгверна метеорологията

Жената на президента Плевнелиев иска да води собствено предаване

Деси Банова низгверна метеорологията | StandartNews.com

Деси Банова обяви завръщането си в Нова преди месеци. След като стана ясно, че Никол Станкулова и Гери Малкоданска слизат от екрана, защото едновременно са забременяли, всички очакваха съпругата на президента Плевнелиев да поеме прогнозата за времето. Деси обаче отказала да се върне на старата си позиция.

"Искам да водя собствена рубрика или предаване. Минало ми е времето, в което представях прогнозата", заявила Банова, пише столичен таблоид. Според някои от старите слухове, на есен Деси се кани да оглави авторски сегмент в ефира на "На кафе". Дали това ще се случи, предстои да разберем.

Жената на Плевнелиев слезе от екран преди 3 години, когато роди син на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията, тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна. Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава й омръзнала, твърдят нейни приятелки.

Деси отдавна имала желание да продължи рубриката си "Историите на успеха", в които представяше успелите на Запад българи. Засега обаче от Нова й заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването, но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай