Денсинг старс чупи рекорди преди старта. Куп звезди

Две фок фурии в шоуто

Денсинг старс чупи рекорди преди старта. Куп звезди | StandartNews.com

Едно от най-интересните предавания - "Денсинг старс", вече чупи рекорди още при завръщането си на екран. Куп звезди ще се впуснат в това приключение и ние ще ги видим в нова светлина, в каквато не сме ги виждали досега. 

Първите три участнички са култови. Те са синоптичката Натали Трифонова, певицата Гери-Никол и актрисата Мария Бакалова. 

В шоуто ще видим и една от популярните попфолк певици, пише БЛИЦ. 

Младата фолк надежда Лидия, която е откритие на певеца Галин, е сред ВИП звездите в шоуто. Тя се вижда и на рекламата, чрез която bTV обяви завръщането на "Денсинг старс". 

Запознати издават, че Лидия е много надъхана за предстоящия старт на шоуто и ходи всеки ден на уроци по танци, за да смаже конкуренцията. Имала амбиции да победи, но към същото се стреми и Натали Трифонова, която знаем колко добре танцува. 

От кухнята на шоуто научихме, че сред участниците има още една голяма фолк звезда. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Мария
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи
Читател
преди 3 месеца

Пак едни и същи, не само противно, а изключително досадно. Нима няма момичета а доста по добри показатели и с визия, а и интелект. Спрете да натрапвате на екран грозни, досадни пък и не много умни .

Откажи
Галка
преди 3 месеца

Тъпооооо.....

Откажи