Сряда,

Деница попари Ергена. Знае ли Виктор каква жена търси

От: Агенция Стандарт -
12244
Деница попари Ергена. Знае ли Виктор каква жена търси
A
A
A

Деница не успя да спечели сърцето на Виктор Стоянов от "Ергенът" и стана поредната участника, която не получи роза и напусна риалитито. 

Преди да си тръгне, Деница стана свидетел на неприятен скандал между Виктория и Александра. 

"Изведнъж се оказах май жертва" - разказва Деница за случилото се в "Тази сутрин". "Беше ужасно съсипваща тази емоция, която се изля между девойките"

В конфликта между двете обаче застава на страната на Александра, защото не толерира агресията. Ескалиралото напрежение си обяснява с различните характери и разбирания за живота на участничките. 

"Когато си поставен в по-ограничена среда, нервите ти са по-опънати. Всичко е по-експонирано като отношение и реакции и това доведе до скандалните моменти" - е нейното обяснение. 

Това, за което няма обаснение обаче, е реакцията на Виктор.  

Според нея той не е наясно с истинските отношения и характери на кандидатките за сърцето му. 

Самата тя признава, че не е успяла да разбере каква точно жена търси Ергена.

С влизането си Деница му подари четирилистна детелина, от което той особено се трогна. Взаимните им симпатии личаха през цялото време. Какво обаче се обърка накрая?

Според Деница, когато има повече жени, човек може да се обърка от многото емоции, смесени чувства и промяна на настроенията и нагласите. 

"Целувките му бяха много нежни" - споделя тя за взаимната им близост.  

Представя си изпепеляваща любов и се надява точно такава да й се случи след напускането на шоуто. Признава, че привличане между нея и Виктор е имало, но осъзнава, че няма как изпепеляваща любов да се случи по време на снимки. 

Предишната връзка на Деница е завършила с предателство. В епизод на "Ергена" тя разказа на Виктор, че вместо да спортува на Панчаревското езеро, приятелят й явно й е изневерявал.

Уточни обаче, че времето и новите случки в живота могат да лекуват. Точно така се е случило и при нея. 

"Това преживяване наистина помага и в тези моменти. Озоваваш се в различна реалност и това определено ми помогна да предолея миналото. Отворена съм за нови рози и любов" - сподели тя. 

Към момента поддържа много добри отношения с Марта, Ния-Косара и Карина. 


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com