Дани Петканов със съдбовно решение. Дим да го няма

Стегна куфарите и отпраши

Дани Петканов със съдбовно решение. Дим да го няма | StandartNews.com

След като Алекс Богданска показа новия си луксозен мезонет и вече изглежда по-щастлива отвсякога с новия си начин на живот, всички се чудеха как ли ще реагира на това Дани Петканов. Е, той стегна куфарите и отпраши, като май няма желание да се завръща обратно у нас. Поне такова впечатление създават последните кадри във фейсбук профила му.

Лудия репортер, както е известен Петканов от години, замина за далечна Америка, където със сигурност му харесва. Потвърждение на това са снимките му в мрежата.

Бившият мъж на Алекс Богданска последва примера й и се отдаде на пътувания из света, но дали като нея съчетава работата с почивката, все още не става ясно.

Ясно е обаче, че първата стъпка от пътуването му е бил Сан Франциско, а много скоро го чака друг, не по-малко интересен, град за разглеждане. Дали Петканов няма да се окаже поредният българин, емигрирал от България, ще стане ясно съвсем скоро.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Петър
преди 3 месеца

Знаете ли, че за да сте здрави и да не боледувате, трябва да имате силна имунна система, за да я повишите са необходими много време, усилия и средства, но има и друг вариант - уникално лекарство, което бързо ще повиши вашите имунитет и ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, а също така ще се почувствате по-млади и здрави. разбрах за това тук---- https://use.my/zf32

Откажи