Чарлз ІІІ прави немислимото! Предсказанието на Нострадамус

Кралят разгневи местните жители, сложи край на 200-годишна традиция

Чарлз ІІІ прави немислимото! Предсказанието на Нострадамус | StandartNews.com

Британският крал Чарлз III е напът да изпълни едно от предполагаемите пророчества на Нострадамус.

Според писателя Марио Рединг, френският астроном е предсказал, че Негово величество ще абдикира от трона, малко след като стане крал. Рединг написа още преди 18 години книгата „Нострадамус: Пълни пророчества за бъдещето“.

В нея той назова годината на смъртта на английската кралица Елизабет II, като обяви, че тя ще умре на 96 години и че Чарлз ще стане крал, но скоро след това ще абдикира в полза на сина си Уилям, пише lupa.bg.

Лекарите откриха злокачествен тумор в Чарлз III - никой не знае къде, но експертите подозират, че може да е рак на пикочния мехур или на дебелото черво. 

Междувременно Чарлз III си навлече гнева на местните жители, като сложи край на 200-годишна традиция за безплатен достъп до Уиндзор и околните райони за местните жители.

От 1 юни 2024 г. правилото за безплатен вход вече няма да се прилага и вместо това ще бъде въведена намалена такса от 16 паунда. Жителите на района могат да получат намалена такса със специална карта, която ще им се издава безплатно.

Недоволството на местните жители е подкрепено и от политици, по-специално от кандидата за парламента на либералдемократите Джулиан Тиси. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай