Чарлийз Терон и Шон Пен скъсаха

Чарлийз Терон и Шон Пен скъсаха | StandartNews.com

Една от най-готините двойки в Холивуд вече е минало. Чарлийз Терон и Шон Пен, толкова влюбени до скоро, развалиха годежа си, съобщават американски медии. Двамата актьори, които скоро щяха да вдигат сватба, са били видени за последно заедно по време на филмовия фестивал в Кан през май. Там актрисата с южноафрикански корени представи най-новия филм от поредицата "Лудия Макс". Според вестник "Ю Ес Уикли" решението за края на връзката им е взето от 39-годишната блондинка. Двамата бяха заедно две години и през тях имаха много щастливи съвместни моменти като двете награди "Оскар" за най-добър актьор и актриса, получени в една година. Нищо не предвещаваше тази раздяла, тъй като звездите изглеждаха людо влюбени. Чарлийз миналия месец каза пред списание "Ел": "Освен че е мой партньор, той е и мъжът на моя живот". По това време се снимаше с Хавиер Бардем във филма "The Last Face", режисиран от Пен.

Само няколко месеца след като станаха двойка, Шон се пренесе в дома на звездата от филма "Чудовище" и започна да се грижи за осиновения й син Джаксън. "Един приятел неочаквано влезе в ролята на гадже, а аз определено не предполагах, че може да се случи. С Шон се познаваме от осемнадесет години. Бяхме много добри приятели. Всичко стана естествено и преди да се усетя, се оказах в центъра на нещо, което правеше живота ми по-добър. И двамата подходихме внимателно към връзката си, защото не искахме да разрушим приятелството, което имахме от толкова години", сподели тогава звездата. А техен близък разказа: "Шон е тотално различен човек, когато е около Чарлийз. Тя изважда неговите добри и забавни страни от характера, които много хора не са предполагали, че той притежава."

Твърде любопитно е защо след всички тези признания Чарлийз е сложила точка. Навремето, след като Шон Пен и Мадона се разведоха, "материалното момиче" призна, че е била жертва на домашно насилие от страна на съпруга си. При това - доста грубо и садистично. Дали сега нещо подобно не се е случила с нежната и красива носителка на "Оскар"...

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай