Бившата на Клуни роди момиче

Бившата на Клуни роди момиче | StandartNews.com

Стейси Киблър и съпругът й Джаред Побре станаха горди родители на момиченце, съобщи "Контактмюзик". Бившата приятелка на Джордж Клуни съобщи в личния си сайт за вълнуващото събитие. "Джаред и аз сме благословени с любовта на живота си. Ава Грейс Побре се роди вкъщи на 20 август. Никога досега не сме били толкова щастливи", оповести майката 4 дни по-късно.

34-годишната бивша кечистка се омъжи за бизнесмена Джаред Побре на церемония в Мексико през март, точно преди да потвърди, че е бременна.

Клиф Ричард е бил разпитан

от полицията на Великобритания след появилите се обвинения срещу него за сексуално престъпление, предаде AFP. 73-годишният певец, известен с хитовете си "Жива кукла" и "Дяволска жена", се срещнал с хората не реда доброволно и не е бил арестуван или обвинен. Това става, след като луксозният му дом в Сънингдел, в южното графство Бъркшър, миналата седмица беше претърсен от полицаи. Поводът бе разследване по обвиненията на 16-годишно момче, датиращи от 80-те.

Дженифър Лопес през годините е имала връзки

с различни мъже и призна, че вече прави секс, само когато е със сериозен човек до себе си. "Харесва ми да бъда във връзка. Не съм жена, която си ляга с кой да е. Оставям се на връзката с един мъж, знаете какво имам предвид, нали? Не планирам нещата предварително и не знам какво ще се случи. Може би трябва да започна да планирам?", добави дивата, която има зад гърба си три брака и близнаци от колегата си Марк Антъни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай