Бивш на Яна Маринова стрелял по нея

Инцидентът се е случил в тийнейджърските й години

Бивш на Яна Маринова стрелял по нея | StandartNews.com

Яна Маринова работи по филм със заглавие "Абсолютно доверие", в който ще разказва истории за домашното насилие. Един от истинските случаи е нейно преживяване, когато е била тийнейджър, разкри самата тя в "Преди обед".

Тя е на 16, когато 18-годишното й гадже я прострелва в крака, докато са в такси. Той е най-готиното момче от квартала - боксьор и наркоман, но много красив. Тя - лекоатлетка и много влюбена в него. Когато следователят я разпитва за случая, го лъже, че са ги нападнали роми и приятелят й се е опитвал да я защити. Има и случка, в която той й чупи носа с глава. Животът й по това време я карал да се чувства като героиня от екшън филм - "момчета с пистолети, полиция, ножове". Споделя, че може би от тези активни времена идва афинитетът й към каскадите и екшъните. "Чрез филмите се излекувах", споделя тя.  

Излиза от тези токсични отношения заради силната връзка с майка си, която е била и психолог: "Като малка тя ме водеше на една скала и ме питаше - "Знаеш ли какво значи пълно доверие? Да имаш човек до себе си и да усещаш, че той винаги е там и никога няма да те бутне от ръба на скалата". Заради тези думи на майка си днес Яна Маринова избира и заглавието на филма й да бъде "Абсолютно доверие".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай