Бионсе и Джей Зи пред раздяла

Бионсе и Джей Зи пред раздяла | StandartNews.com

Вече половин година текат слухове, че Бионсе отчаяно иска да се раздели с Джей Зи. И май ще се окажат верни, след като излязоха наяве поредните скандални разкрития за отношенията между съпрузите. Според информацията двамата певци никак не се разбират, а бракът им буквално е медийна измама. Освен с изневерите на Джей Зи Бионсе трябвало да се справя и с проблемите му с наркотиците.

Запознати пък издават, че заради целия стрес от личния й живот на певицата й се е наложило самата тя да посегне към забранените вещества.

"Семейството им е империя, между тях никога няма да има развод, тъй като ще загубят прекалено много", издава запознат, цитиран от bliasak.bg. До момента двойката не е коментирала проблемите си, но не спира да се прави на влюбена пред камери и фенове.

Ларс фон Трир признава пред датския вестник

"Политикен", че се бори с пристрастеността си към алкохола и наркотиците. Режисьорът казва, че употребата им му е помагала в творчеството, и смята, че ако се избави от зависимостите, това ще се отрази на филмите му и ще ги направи "ужасни". Като трезвен е работил над сценария на филма "Нимфоманка" 18 месеца. Но пък сценарият на лентата "Догвил" му отнел само 12 дни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай