БГ милионери от САЩ аплодират Аня, Куркински и компания

Звездите от „Ексклузивна актьорска вечер“ пръскат по шевовете летните театри из страната

БГ милионери от САЩ аплодират Аня, Куркински и компания | StandartNews.com

Невъобразимото театрално-музикално шоу с мотото „Ексклузивна актьорска вечер“ се оказа голямата сензация в актуалния национален афиш. Премиерата на спектакъла с високоградусови скечове и откъси от хитови пиеси беше в Античния театър на Пловдив, а оттогава звездите на продуцента Кирил Кирилов триумфираха в най-големите градове на родината. След гръмотевичните овации на 3000 почитатели във Варна кметът на морската столица Иван Портних им казва, че досега само Лили Иванова препълва лятната супер локация. Зрелището с Аня Пенчева, Мариус Куркински, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов, Виктор Стоянов, Елена Калевска и със специалното участие на Мария Илиева несъмнено гарантира висок адреналин, категорични са фенове в социалните мрежи. 

„Зрителите ни посрещат така, както някога ни посрещаха с „Време разделно“ и „Аспарух“. Всяко мое излизане на сцената е съпроводено с аплаузи – просто ми идва да сляза и да прегръщам наред. Кирил Кирилов направи нещо изключително – събра колектив /в най-автентичния и човешки смисъл на думата/, който радва душите на хората. Формулата работи безотказно – точните хора в точното време с точното изкуство. Не можете да си представите как скачат на крака, когато Мариус Куркински реди монолозите си, когато Руслан Мъйнов запее, когато кралиците на комедията Мария Сапунджиева и Албена Михова се развихрят. А закачките между нас, жените, и Ергена са супер забавни. Идват да ни гледат и доста колеги, което не е толкова често срещано явление“, сподели пред „Стандарт“ Аня Пенчева, неслучайно наричана от Сашо Диков „всенародна“ актриса. 

Прочутата дама обаче разказва и още нещо супер интересно – за представленията пристигат и много нашенски американци. В Русе ги аплодират двама от най-богатите българи в САЩ – Мирослав Илиев от Чикаго и Любен Рабчев от Лос Анджелис. След финалната еуфория край Дунав двамата милионери канят Аня Пенчева в своето село – Мечка.

„Любен Рабчев е направил чудеса в имението си със симптоматичното име „Седем поколения“ – още прадядо му пътува до Париж, за да се научи как се създава идеалното вино. Сега - в лозята и в производството на еликсири, с които Любен Рабчев печели медали къде ли не, работят жители на  цялото село. Всъщност Рабчев е възродил най-добрите местни традиции в този бизнес. Поискал е да модернизира и инфраструктурата, но, уви, безхаберни администратори го спъват. А може да прави изумителна реклама на България. Но вместо на личности като него, милионите в туризма се дават за клипове с холивудски знаменитости“, коментира Аня Пенчева.   

На втората „Ексклузивна актьорска вечер“ в Пловдив на 16 август ще бъдат още двама родни мултимилионери от САЩ – Шефкет Чападжиев и Фил Филипов. Те ръкопляскат на Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов и колегите им при гастрола през пролетта в САЩ с вихрената комедия "Тя, той и още-двама трима“. „Тогава сънародници ми направиха страхотен комплимент – че съм успяла да събера българи, които не се бяха виждали с години в Америка – и на Западния, и на Източния бряг. Мисля, че сега с „Ексклузивната актьорска вечер“ постигаме същия успех“, обобщава Аня Пенчева. Следващите представления през август са още на 11-ти в Бургас, на 30-ти в Добрич и на 31-и отново във Варна. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай