Без скалпел, без ботокс: Как се подмладява Кьосем Султан

Актрисата издаде каква е напитката, която пие всяка сутрин на гладно

Без скалпел, без ботокс: Как се подмладява Кьосем Султан | StandartNews.com

Голямата турска звезда Нургюл Йешилчай за пореден път изуми феновете си с перфектна визия. След като миналата година влезе отново във форма и стопи над 15 кг от теглото си, сега тя изглежда и още по-свежа и младолика. 48-годишната световноизвестна актриса, която набра огромна и международна популярност с ролята си на Кьосем Султан в хитовия сериал „Великолепният век“, а после и като Гюлсерен в драмата „Твоят мой живот“, разкри пред феновете си в социалните мрежи своите малки домашни тайни за подмладяване.

Тя дебело подчертава, че досега никога не се е подлагала на пластични операции, въпреки че в Турция се намират някои от най-реномираните клиники в цял свят, където и куп български знаменитости се трансформират визуално. Нургюл е убедена, че свежият вид на кожата може да бъде съхранен до старост само с един-единствен лесен трик и постоянство. Нейната тайна е ледената терапия, благодарение на която е свалила визуално поне 10 години от реалната си възраст.

„Лед и яйчен белтък, това е, което ви е необходимо за поддържане на кожата. Всяка сутрин обтривам лицето с кубчета лед. Често използвам и маска от разбит белтък на яйце, а компресите от картофи помагат да се отървете от торбичките под очите“, разкрива актрисата. Екранната Кьосем Султан споделя още, че почиства лицето си от сценичен грим единствено със сок от лимон и натурална розова вода.
Трябва да се отбележи, че Нургюл е призната за една от най-красивите жени в Турция, а от състоянието на нейната кожа се изумяват дори козметиците.

Наскоро актрисата издаде пред турския вестник „Сабах“ и каква е напитката, която пие всяка сутрин на гладно, за да поддържа перфектна фигура и да храни красотата си. „Всъщност тази рецепта използваше баба ми. В чаша вода изцеждам половин лимон, добавям супена лъжица ябълков оцет, половин чаена лъжичка куркума, малко смлян джинджифил и черен пипер. Тази напитка подобрява метаболизма и изгаря мазнините“, твърди актрисата.

Нургюл признава, че не обича силовите и тежки физически натоварвания. Убедена е, че за поддържане на стройно тяло е необходимо три пъти в седмицата просто да ходиш бързо – дали на пътечка, дали навън, няма значение. „Другото правило, което трябва да си наложите, е да спрете да ядете четири часа преди лягане“, съветва звездата. Тя казва, че практикува същото и когато стане от сън. „Не бива, след като се събудите, първата ви работа да бъде да се нахраните с каквото видите“, обяснява Йешилчай, пише "Ретро".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Катя
преди 1 седмица

Като Кьосем повече харесвам Берен Саат.

Откажи
Elena
преди 1 седмица

Защо не излъчиха "Мафията не може да управлява света" с Дениз Чакър???!!!

Откажи