Без късмет! Момиче изпусна парите на Григор Димитров

Това се случи в ефира на родна тв

Без късмет! Момиче изпусна парите на Григор Димитров | StandartNews.com

За жалост, Григор Димитров без да иска, пропусна да направи едно момиче богато.

Най-добрият български тенисист Григор Димитров стана индиректен участник в "Стани богат". Той бе един от възможните отговори на въпрос за 5000 лева, който бе даден на Линда Динкова тази вечер.

Въпросът за 5000 лева бе "Кой е действащият тенисист с най-много последователни участия в турнири от Големия шлем?". Опциите бяха Анди Мъри, Рафаел Надал, Григор Димитров и Новак Джокович. Линда сподели, че не е много запозната с тениса, но правилно се сети, че Новак Джокович не участва в някои от надпреварите заради отказа си да се ваксинира срещу Ковид.

Затова Динкова реши да използва и последния си жокер - "Обади се на приятел". Тя звънна на Георги Велинов от София, който каза, че е Джокович. После обаче сам се сети, че става дума за последователни титли и уточни, че не е сигурен.

Участничката реши да се откаже от "Стани богат", тъй като искала да помогне със сумата от 3000 лева на баба си. Извън играта посочи Анди Мъри, но правилният отговор се оказа нейният сънародник Григор Димитров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асан от Столипиново
преди 5 месеца

Този АВТОР вероятно е учил журналистика във ФАКУЛТЕТО, а не във факултета по "Журналистика". Какво заглавие, какъв полет на фантазията! Но трябва мило ми журналистче да има и някаква коректност във връзката между заглавието и награмотната ти публикация.

Откажи