Бен Афлек с ново гадже

Папараците изловиха ръка за ръка актьора и новото момиче на Бонд – Ана де Армас

Бен Афлек с ново гадже | StandartNews.com

Бен Афлек и звездата от „Вади ножовете“ и „Смъртта може да почака“ Ана де Армас изглежда, че потвърдиха връзката си – след серия от хипотези и спекулации. Въпреки че все още не са коментирали публично романса си, те са били изловени от папараците по време на почивка в Коста Рика, където са показали интимност и не им е пукало кой ще ги види.

Бен и Ана се запознали на снимачната площадка на новия си филм „Deep Water“, който ще излезе през ноември. Двамата провокираха любовни слухове наскоро, след като бяха забелязани заедно в Хавана – родното място на актрисата.

„Ана беше неговият гид и го заведе на всичките си любими места. Бен очевидно се наслаждаваше на приключението – беше в страхотно настроение и изключително дружелюбен към феновете, с които с удоволствие се снима. Двамата посетиха няколко ресторанта, за да пробват местната кухня“, заяви анонимен източник пред „People“.

30-годишната звезда се премести от Куба в Испания на 18, за да започне актьорската си кариера. От 2011-а до 2013-а Ана беше омъжена за испанския си колега Марк Клотет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай