Бен Афлек на 50. Какво не знаете за него

Освен актьор той е и кинорежисьор, киносценарист и продуцент

Бен Афлек на 50. Какво не знаете за него | StandartNews.com

Невероятният американски актьор Бен Афлек празнува 50-годишен юбилей.

Освен актьор той е и кинорежисьор, киносценарист и продуцент. Носител е на „Сатурн“, „Сателит“, по две награди „БАФТА“, „Златен глобус“, „Оскар“ и е номиниран за четири награди „Еми“.

Известни филми с негово участие са „Бъфи, убийцата на вампири“, „Добрият Уил Хънтинг“, „Влюбеният Шекспир“, „Армагедон“, „Пърл Харбър“, „Дявол на доброто“, „Градът“, „Арго“ и други.

Ето някои малко известни факти от неговия личен живот.

Бен Афлек е страстен покерджия. На 20 юни 2004 г. печели Калифорнийското щатско първенство по покер.

Играе още от ранна детска възраст. Става известен със сценария, който той и Мат Деймън пишат за филма „Добрият Уил Хънтинг“ (1997). Този филм им донася „Оскар“ за „най-добър сценарий“. Афлек е продуцент на филма „Откраднато лято“ (2002). Играл е във всички филми на режисьора Кевин Смит, освен в един – „Clerks“.

През 2002 г. е обявено, че е сгоден за актрисата и певицата Дженифър Лопес, но двамата се разделят само две години по-късно – през 2004 г.

По време на снимките на филма „Дявол на доброто“ той среща бъдещата си съпруга Дженифър Гарнър. На 29 юни 2005 г. се жени за нея. През декември същата година им се ражда момиченце Вайълет Ан Афлек. Двойката междувременно дели времето си между Санта Моника, Калифорния и Кембридж, Масачузетс. През януари 2008 им се ражда втора дъщеря, Серафина. Имат и един син, Самюъл. През октомври 2018 г. двойката се развежда.

17 години след развалянето на годежа Дженифър Лопес и Бен Афлек подновиха връзката си, а през пролетта на тази година Бен отново предложи брак на любимата си.

Изданието „Page Six” твърди, че двамата планират да организират мащабно тържество по случай сватбата си. За тази цел те са се обърнали към известния организатор на луксозни събития Колин Коуи. Той е домакин на пищни екстравагантни партита за топ звезди, включително за Опра Уинфри, Ким Кардашян, Никол Кидман и много други. Неговият екип обещава на клиентите си да организира "кралска сватба с епични размери" или "изискана сватба в задния двор" по тяхно желание. Цената на услугите в този случай може да варира от $25 000 до $25 милиона. Едно от вътрешните лица потвърди, че мястото на празника ще бъде имението на Афлек в Райзбъро, щата Джорджия. Площта на имението е около 352 000 квадратни метра.

Fakti.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай