Бащата на Благой пред самоубийство от мъка

Бащата на Благой пред самоубийство от мъка | StandartNews.com

Не мога да му простя, че посегна на жена си и детето си. Това каза пред Нова ТВ през сълзи бащата на Благой, дни след жестоката драма в Пловдив. Той не иска да нарича сина си убиец, но не може да преглътне действията му.

На 4 януари 35-годишният Благой  застреля жена си и дъщеря си, а днес е погребениието на тримата, като те ще бъдат положени в отделни гробове.

"Вчера ми идеше да сложа край на живота си и може би ще го направя! Не мога да го преживея. Не мога да допусна, че посегна на детето. Той значи трябва да е бил много объркан в живота", споделя той.

Според родителите на убиеца още в началото нещата между Благой и Йорданка не вървели гладко, защото тя искала да живее по-свободно. Преди година дори се изнесли да живеят на квартира, но впоследствие се разделили и той го приел много тежко.
Сега на Коледа се събрали, но чашата прелаля, когато се оказало, че Йорданка иска да празнува Нова година сама с друг мъж.

Каква беше тая любов, та унищожи три живота.Нещо е станало - нещо много страшно за него. Мъката е неописуема, сподели майката на убиеца.

"Трябва да е станало нещо много страшно - да я е заварил с някого, знам ли. Той наистина много я обичаше, но, за да постъпи така, значи тя го е предизвикала", смята жената.

Бабата на Йорданка пък отрича да е имало друг мъж в живота на внучката й и смята, че има намесен трети човек.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай