Бъкингам се разтресе! Меган забърка краля в скандал

Бившата актриса иска среща на четири очи

Бъкингам се разтресе! Меган забърка краля в скандал | StandartNews.com

Бъкингам се разтресе и на Нова година. Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл забърка нов кралски скандал.

Този път под прицела на бившата актриса, която от няколко години живее в Съединените американски щати, заедно с любимия си принц Хари, е кралят на Великобритания.

Причината естествено е безумна, а в основата на всичко е не какво да е, а много пари, предаде БЛИЦ.

Драмата идва, след като Меган обвини крал Чарлз III, че не й позволява да се ползва от привилегиите си на член на монархията, пише Daily express.

Маркъл, която се оттегли от задълженията си преди почти четири години, подписа сделки за милиони долари с Netflix и Spotify, за да стане финансово независима от кралските особи.

Тя и съпругът й принц Хари обаче се оказали в ситуация да не могат да ползват привилегиите на титлата херцог и по тази причина бившата актриса иска отговори от свекъра си.

„Меган Маркъл иска някои отговори от Негово Величество. Тя се опита да си уреди среща с него, като му изпрати писмо и искаше разговор на четири очи, за да му обясни точно проблемите, които среща.

Нещото, което наистина дразни Меган, е, че сара Фъргюсън (бившата съпруга на принц Андрю, бел. ред.) се появява в медиите и се представя като херцогинята на Йорк, което й отваря много врати. Меган и Хари изглежда не разбират защо това е различно правило за нея", каза кралският коментатор Нийл Шон.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай