Азис смайва с пророческа дарба

Кралят на поп фолка я е наследил от баба си Станка

Азис смайва с пророческа дарба | StandartNews.com

Азис ще бъде този, който ще разнищи всички тайни в най-мистериозното шоу в ефира, благодарение на пророческата си дарба. В това е убедена леля му Ани.

"Васко има дарбата. Носи го кръвта си. На него му се "дава“ истината. Не се и съмнявам, че ще разкрие всички участници в „Маскираният певец“, защото винаги е познавал“, заяви тя пред столичен всекидневник.

Леля Ани е наследница на всеизвестната баба Станка - прочутата врачка, при която в Костинброд се стичаха хора от цялата страна. След смъртта й дейността наследява Ани, която също от години се слави със способностите си. Според слуховете майката на Азис Гергина също има дарба, но никога не е практикувала. Певецът също има силна интуиция и почти пророчески сънища.

В миналото Васко е успявал да предусети важни моменти от живота си и тогава задължително търсил консултация от роднините си, за да не направи грешки и да избере верния път от възможности, които му се предлагат. Навремето се е забавлявал с приятели, като им гледал на ръка, но всъщност познавал само определени линии - най-важните, като тази на живота и тази на сърцето. Това обаче не му пречело да ясновидства успешно и думите му да хваща дикиш на 100%.

Още в първия епизод на „Маскираният певец“ звездата се похвали със свръхестествени способности, че ще разгадае всички маски: „На мен ми се дава отгоре, само не трябва някой да ми прекъсва връзката".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай