Асен Блатечки изплю камъчето за жената до себе си

Ще сключи ли брак актьорът

Асен Блатечки изплю камъчето за жената до себе си | StandartNews.com

Имам жена до себе си, казва се Елеонора Янакиева. Тя ми дава всичко, от което имам нужда в момента. Това призна актьорът Асен Блатечки в интерю за "България Днес". На въпрос дали би сключил брак с новата си изгора, родният секссимвол отвърна:

"Не знам, аз малко не го разбирам това с брака. Изглежда ми особен този акт на подписване - като застраховка, да подпишем, за да може ако тръгнеш да се развеждаш да ти взема половината имущество, глупаво е. Но не съм против брака. Просто моите жени не са искали брак, иначе със сигурност бих го направил."

Актьорът не отрече, че е имал и проблеми с ревността, но това е най-безсмислената емоция, която съществува у човека, защото единственото, което прави, е да разрушава. "Нищо градивно няма в ревността", категоричен бе той.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи