Ананда Роши разкри как се чисти негативна енергия

Заредете вода със слънце и луна, сложете сол на кристали в центъра на дома, съветва духовният учител

Ананда Роши разкри как се чисти негативна енергия | StandartNews.com

„Светът става все по-материален. В близко бъдеще България ще остане островът на висшата духовност, нацията ви има вселенска мисия. Доскоро Тибет беше центърът, но скоро всички ще разберат, че знанието е тук, във вашата земя“, каза пред „Стандарт“ Ананда Роши. Неслучайно хърватката, която е ментор и лечител, от две години живее в България – между София и морето. Най-често ще я видите в бяло. Очите, лицето, физическото й присъствие излъчват омиротворение. От десетилетия Ананда Роши въздейства с енергията, която почиства и лекува аурата – умее го от дете, а тогава, в началото си мисли, че всички го могат.

„Има различни техники, но специално за вашите читатели ще разкрия най-достъпната, чрез която ще открият насладата на спокойствието. Винаги помнете, че светлината дава здраве и щастие, че чрез нея можем да стигнем до най-важното: срещата със себе си.

Всеки ден по няколко минути гледайте към слънцето – дори, когато не го виждате, то е там, зад облаците. Защото тялото е електромагнитен механизъм и има нужда да се зарежда. Тъкмо на това уча хората – как да осъзнаят и овладеят седемте ключа към светлината, като между тях са и тези, които премахват родови проклятия и приключват кармични отношения. С тези седем ключа отключваме енергията на вселената. Тя ни дава физическата сила и градивните емоции. Всеки може да се свързва с божествената енергия, но трябва да разбере как точно се прави. Не е толкова сложно, за разлика от йогата. Всичко започва от правилната поза на тялото: седнете с изправен гръбнак, сложете ръце на коленете и се концентрирайте. После, когато се научите да усещате вибрациите, ще се убедите, че всяка от тях има свой звук и свой цвят. Именно те зареждат. Болестите са резултат на недостиг от енергия - в тялото, в ума, в сърцето. Равновесието между енергиите отвежда към спасението. Всяка негативна емоция се материализира във физическото ни тяло – и това е особено опасно, ако не умеем да се освободим от мрачните мисли“.

Според Ананда Роши контролът върху чувствата е достъпен, но трябва работа, за да се предпазим от пробив в психиката. „Вие, българите, сте благословени да приемате светлината по-лесно в сравнение с много други народи. Създателят го е заложил в общата ви ДНК - виждам го дори у хората, с които се разминавам по улиците. Пътувала съм из целия свят, но тук, още от богомилите, българите познават истината на Бога, неговата любов и свобода.“, коментира Ананда Роши.

Във времето тя учи в Индия, Бали, Перу, Египет където познанието за вселената също е много древно. Казва, че в Индия на всеки сто метра можете да срещнете светец - в тяхната философия няма място за култ към материалното. Пак там жена води детето си при Ананда, за да го благослови. „Беше видяла аурата ми  - при тях това се смята за нещо нормално“. Особено въздействаща е атмосферата във Варанаси – най-стария град на света, с 2000 храмове.

В Германия Ананда се посвещава на тънкостите в медитацията. Няма да забрави как един ден минава край някакво скеле и вижда строителен работник, който закусва със сандвич. „От този човек струеше  светлина със сила, която рядко се долавя – въпреки не особено здравословното му меню. Осъзнах, че той вероятно е щастливец, живеещ в мир със себе си. Пътят не е само в аскетизма“, твърди дамата. 

В Бали среща учител, който лекува с билки. В Перу учи как кристалите и водата чистят аурата, вижда  как шаман използва въздуха, огъня и метала, как започва да пее и от земята избликва вода.

„Много е важно да се чисти атмосферата – след болест, смърт, скандал. За да се освободи пространство за светлината, иначе – депресия. Започнете с молитва – но да я изпеете, тогава вибрациите й веднага коригират. Запалете свещ, прикадете с тамян. Сложете сол на кристали в центъра на жилището ви – след 24 часа я изхвърлете, но вън от дома. Напишете върху лист хартия „Мир, здраве, любов, спокойствие“, поставете върху него чаша с вода, която ще приеме информацията, и я изпийте. Може да оставите чаша вода на прозореца, за да се зареди със слънцето. На пълнолуние – също. Водата, заредена от луната, чисти неврозите. В традициите на България има много от тези неща“, не се колебае Ананда, която е маестра в биоенерготерапията. За нея Рупите са свято място. „Светли  души – Ванга, Петър Дънов, Вера Кочовска, преподобна Стойна пазят България. Те са изключително силни. Затова в бъдещето много хора ще искат да живеят на вашата земя“, категорична е дамата от Загреб. Преди години тя е мениджър в корабна компания. Баща й е капитан, но в семейния бизнес й е тясно. „Обичам да помагам на хората, носи ми радост. Всеки трябва да работи това, което му осигурява щастие“, искрена е Ананда. И е категорична, че във всяко битие водеща е свободната воля. „Зодията оказва влияние, но само до някъде. Всеки сам избира и определя, но е много трудно. Кармата е рамка, която се преодолява с огромни усилия. Много по-лесно е да кажеш „Така е било писано“. Точно на това уча хората – как да прекрачат границите. Най-същественото е да се свържеш с душата си, а тя е вечна. Успееш ли, директно общуваш с висшия интелект. Устроени сме да бъдем съвършени. За всяка болест има лек, трябва да открием причината“. Ето това преподава в своите „работилници“ Ананда Роши. И още нещо.

„Дами, никога не си казвайте „Аз съм дебела“, „Аз съм грозна“, „Аз съм глупава“. Сменете вътрешния монолог: „Аз съм здрава“, „Аз съм стройна“, „Аз съм красива“, „Аз съм умна и успешна“. Само пет минути на ден.  Но на глас. Трябва упорство. Изглежда, че е лесно, но не е. Просто препрограмирайте мисловните си модели. Човек няма по-голям неприятел от самия себе си. А всяка жена е склонна да се обвинява, да се приема негативно - за разлика от повечето мъже“, категорична е Ананда Роши, която сваля блокадата на енергийните канали. И ни призовава да не забравяме, че когато те са блокирани, оставаме в плен на тъмнината.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай