Американски актьор  на церемонията "Оскар" в рокля

Били Портър в екстравагантен тоалет, дело на модния дизайнер Кристиан Сириано

Американски актьор  на церемонията "Оскар" в рокля | StandartNews.com
  • Американският актьор и певец Били Портър дойде на Оскар в пищна рокля.

Както съобщава The Hollywood Reporter, екстравагантният тоалет е дело на американския моден дизайнер Кристиан Сириано - най-младия победител в популярния проект "Подиум", а актьорът го е допълнил, като е добавил папийонка и кадифен фрак. 49-годишният Били Портър демонстрира облеклото си на знаменития червен килим заедно със съпруга си си Адам Смит. Актьорът е известен с това, че насърчава джендърнофлуидния стил (използват се едновременно елементи както от мъжкото, така и от женското облекло).

Били Портър е известен най-вече с ролите си в телевизионни сериали като „Американска история на ужасите“, „Позата“ и „Законът и редът“. В категорията "Най-добър филм на годината" "Оскар" получи филмът "Зелената книга" на Питър Фарели. За голямата награда се бориха също „Рома“, „Фаворитката“, „Черната пантера“, „Власт“, „Черен в клана“, „Роди се звезда“ и „Бохемска рапсодия“.

За най-добър актьор тази година е признат Рами Малек, който влиза в ролята на рок звездата Фреди Меркюри във филма "Бохемска рапсодия". В номинацията за "Най-добра женска роля" е предпочетена актрисата Оливия Колман, изпълнителка на една от главните роли във филма "Фаворитката".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай