Албена Денкова влиза в Dancing Stars след 2 седмици

Бате Енчо отпадна от надпреварата

Албена Денкова влиза в Dancing Stars след 2 седмици | StandartNews.com

София. Албена Денкова ще покаже танцувалните си възможности на сцената на Dancing stars. От Нова телевизия обявиха, че световната ни шампионка по фигурно пързаляне ще се присъедини към участниците в шоуто след две седмици.

 

Партньор на Денкова ще бъде Калоян, който в миналия сезон на танцувалното предизвикателство партнираше на актрисата Елен Колева. Днес той е заминал за Москва, където ще се срещне с Албена и ще я доведе в столицата.

 

От шоуто на Нова обявиха, че Албена най-сетне е приела поканата на продуцентите. Те я канили и за предните сезони на Dancing stars.

 

„В момента, в който разбрах, бях в пълен шок, защото не можах да асимилирам, че ще танцувам с Албена и 10 минути гледах и мълчах, загубил ума и дума", каза Калоян за бъдещата си работа с Албена Денкова.

 

Снощи любимецът на деца и родители бате Енчо напусна дансинга. Той загуби в елиминиациите и напред продължиха опонентите му Нели Атанасова и Наско Месечков, Мариан Кюрпанов и Михаела, Милко Калайджиев и Елена.

 

„Само за една седмица дансингът ме плени и ще продължа танцувам и занапред", каза Енчо и увери, че ще следи изявите на своите колеги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай