600 хиляди нападат военна база с извънземни

Военната база "Зона 51" отдавна е свързана с теории за конспирация с извънземни

600 хиляди нападат военна база с извънземни | StandartNews.com

Повече от 600 000 души във Фейсбук изразиха желание да участват в щурмуването на американската военна база "Зона 51" в пустинята Невада. Целта на участниците в необичайната атака е да видят скритите вътре извънземни, за които се говори от десетилетия.

Военната база "Зона 51" в щата Невада отдавна е свързана в общественото съзнание с теории за конспирация за извънземните форми на живот. Във филма от 1996 г. „Денят на независимостта“ базата е показана като лаборатория за провеждане на експерименти с извънземни, но сегашната и роля за ВВС е неизвестна. Американските власти признаха съществуването на базата едва през 2013 г., но и сега тя остава добре охраняван обект.

"Всички ще се срещнем при туристическия пункт „Извънземен център Зона 51“ и ще координираме нашето нахлуване", пишат организаторите. До момента повече от 600 хиляди души са заявили, че ще вземат участие в събитието, а други 592 хиляди са проявили интерес към него. Събитието е насрочено за 20 септември.

Организаторите предлагат на участниците да тичат „като Наруто, за да изпреварят куршумите“, следвайки уникалния стил на главния герой на японската аниме продукция „Наруто“. Той тича с ръце назад и с наведена глава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай